Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

E-weblink od dziś przez okrągły tydzień prowadzi akcję oczyszczania systemu z dupiatych domem wiec proszę się nie dziwić jak komuś polecą transfery

[koniec komunikatu]

Z pozycji kupującego punkty taki deus ex machina też nie jest fajny.

Transfer jest przerywany i człowiek nie wie czy:

a) zmienić sprzedawcę

B) czekać

c) iść na piwo/lufy i czekać

• 1 miesiąc temu...

Jakby ktoś myślał że SWL to historia

Jak wyglądy pozycje po 2 tygodniach w tamtym okresie (wszędzie strona główna):

części samochodowe miasto1: 1
części samochodowe miasto2: 2
części samochodowe miasto3: 5

Jak dzisiaj wyglądają pozycje (po ponad roku bezczynności na tej stronie):

Ależ nikt tak Xanie nie myśli, wszyscy to wiedzą :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To co robisz przypomina mi propagandę a la Ławrow - zastanawiam się ile osób czuwa jeszcze tego typu brednie.

Blake dobrze napisał - może my odpowiesz? Ale merytorycznie bez pudelkowej propagandy?

PS Osobom czytającym wątek sugeruję przeczytać wypowiedź Xanna o tym że SWL now służy do pozycjonowania.

Miotasz się Tomaszu - a z każdą tego typu wypowiedzią tylko bardziej się pogrążasz. .

przetrwała wszystkie pingwiny i nadal jest w TOP'ach

Heh ;) Pokaż mi jedną domenę z e-weblinka, która przetrwała rok i nadal ma site :)

Tu trzeba trochę niestety pomyśleć (wiem, ciężkie zadanie). Po pierwsze - frazy jak zawsze z ()(), po drugie - rok temu się wbiła swlem, ok, ale w szybkim czasie linki wyleciały w kosmos i tak sobie wisi, bo nikt się specjalnie nie wysilał żeby wbijać na te frazy coś nowego. Linki z swla naturalnie wymarły, więc nie ma co uwalić tych domen teraz. I teraz sytuacja wygląda tak: każdy, nawet naturalny link do tej strony spowoduje na nowo przeliczenie jej pozycji, a jakie one będą to już nie trzeba być specjalnie mądrym żeby się domyśleć.

Xann miej jaja i pokaż że swl działa, wbij frazy na jakiejkolwiek afiliacje do top3 (główne frazy nie jakieś 6 wyrazowe ogony). To w tej chwili oświadczam, że kupuje 10M punktów i wracam do swla.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake używać SWL trzeba umieć, jeżeli myślisz ze wezmę milon pkt i będę na pozycjonowanie w top3 to zmień branżę,

@blake nie sztuką jest bycie w afiliacji na top3 przez tydzień, sztuka jest być w top przez cały rok - jak odkryjesz różnice wtedy będziesz wiedział do czego służą SWL

Marketing internetowy dla firm

Ok, nieważne, widzę, że dalsza dyskusja jest bezcelowa, bo problem jest taki, że nie potrafisz mi pokazać ani 3 dni ani roku na jakąkolwiek normalną frazę. Czyli rozumiem, że sztuki używania swli nie opanowałeś.

....

Heh ;) Pokaż mi jedną domenę z e-weblinka, która przetrwała rok i nadal ma site :)

...

To nie jest tak że skoro TY nie potrafisz to inni też nie potrafią, musisz jeszcze trochę się podszkolić

Proszę pierwsza z brzegu www.018.pl - 78 mc to tyle co 6 lat w systemie

l56kbetf.jpg

Marketing internetowy dla firm

A pokaż no mi linki z swla na niej, bo coś nie dowidzę?

PS. Nie wstyd Ci trzymać footprinta w stopce "reklamującego" usługi SEO jak strony na frazę "apartamenty w szczawnicy" nie ma w top100? Właśnie widać jak to Twoje SEO wygląda.

Ok, znalazłem poupychane w stopce :D Na temat footprinta się nie wypowiedziałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności