Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, nie do tego to pisałem, to są przecież FAKE dane wyssane z palca tylko po to żeby leszczy nałapać. Już mu kiedyś wyliczyłem ile zostało, nie pamiętam czy było to nawet 10%.

Wyliczenia: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/35434-e-weblinkcom/?p=1373612

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dane ze strony w roku ( sprawdzany marzec/kwieceń)

2015, Ilość domen w systemie: 11,719 / Ilość stron w systemie: 30,816,743

2014r, Ilość domen w systemie: 28,560 / Ilość stron w systemie: 205,174,858

2013r Ilość domen w systemie: 25,422 / Ilość stron w systemie: 282,867,578

2012 - Number of domains: 66,546 / Number of websites: 320,014,087

coś tam może realnego widać że coś tam jeszcze kipi

to są przecież FAKE dane

też tak sądzę, patrzać po ID starych domen w systemie oraz nowych nie widać dużego trendu wzrostowego dla dodawanych nowych domen, oc sugeruje ze w systemie są ciągle stare domeny podpięte a nowe dodają nieliczni.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

1) 70% domen na koncie, do którego swego czasu dostałem dostęp, ma wyzerowany site

2) Po ręcznym sprawdzeniu site'a wszystkich domen na koncie okazało się, że jest jeszcze gorzej - jedynie 4% domen było w indeksie

3) Mało tego - system emitował linki na zbanowanych domenach

Tutaj link do prawdziwego case'a - co by "leszcze" się nie nabrały -

https://blog.seo-profi.pl/e-weblink-emituje-linki-na-zbanowanych-domenach-bedzie-afera-w-branzy-seo/

Efekt wpisu był taki, że osoby zaprzyjaźnione z Xannem na Facebooku pisały, że "wielkie mi halo" z artykułu.

Jasne - w końcu to normalne brać od kogoś kasę i emitować linki na zbanowanych domenach :)

Tutaj link do prawdziwego case'a - co by "leszcze" się nie nabrały -

Twój art jest manipulacją. Piszesz, że systemy wymiany linków są w odwrocie. Tak nie jest. SWLe mają się dobrze.

Nie wiem jak to jest z e-weblinkiem ponieważ nie używam. Jeśli Twój wpis tyczy się tego systemu to dodaj, ze to właśnie e-weblink jest w odwrocie.

Od lat używam innych SWL i gwarantuje, ze mają się dobrze.

x4q4a0.jpg

emitować linki na zbanowanych domenach

Nie wiem czy wiesz ale wykorzystuje się zbanowane domeny do pozycjonowania.

Obudziłeś się z jakiegoś letargu i już nie patrzysz co piszesz lub brak tematu.

W tworzeniu bloga specjalistycznego liczy się rzetelność informacji. Pamiętaj o tym.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tak nie jest. SWLe mają się dobrze.

Nie wiem jak to jest z e-weblinkiem ponieważ nie używam.

Tu mogę potwierdzić, że znalazłem ostatnio stronę bardzo ładnie zrobioną swlem, niestety nie polskim i ciężko się tam dostać. Z e-weblinkiem sytuacja jest prosta i już tyle razy wałkowana była. Zostały po nim zgliszcza na własną prośbę właściciela.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tutaj podają ze eweblink ma się bardzo dobrze

https://estan.pl/jak-uzywac-swli-rotacyjnych-czy-warto-analiza-przypadku/

Panowie bardzo dziękuję za ożywioną dyskusje, głosu @blake nie ma co słuchać bo to jedyny zbanowany user w systemie od 5 lat to normalne że go piecze i żal du*e ściska, po za nim odpowiem na każde pytanie :-)
@"it_management" jestem naprawdę zdziwiony ze nie potrafisz się dowiedzieć ile w systemie jest domen nawet jak nie pokazuje statystyk :/ I nie mówię tu tylko o SWL a każdy inny system

Marketing internetowy dla firm

Też posiadam w systemie ponad 1500 stron, było więcej - ale wyleciały, także nie jest chyba tak źle jak piszecie. A co do statystyk to nie są do niczego potrzebne, po co dawać Google na tacy takie informacje, liczy się czy linki dają jakiś efekt a nie statystyki. Przesyłajcie do nich dane z systemów, zgłaszajcie disavow a na pewno wszyscy na tym dobrze wyjdą, co za ludzie...

Skąd taki dziwny wniosek?

Prosto z Syberii i panujących tam mrozów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności