Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xann, że u Pana ciężko z czytaniem ze zrozumieniem oraz pisaniem poprawną polszczyzną to przywykliśmy, ale widzę, że z liczeniem tudzież słabawo... poniżej dowód:

35xhunm3.jpg

z pozdrowieniami

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Do różnych celów można użyć, ja używam do wzmacniania/dopalania pozyskanych linków, można też dopychać frazy

Najlepiej przetestuj i sam się przekonasz.

• 2 tygodnie później...

Jaki jest prawidłowy adres forum e-weblinka? (https://www.forum.e-weblink.com/The requested URL / was not found on this server.)

Potrzebuje info jak ustawić ilość kredytów na 1 adres w adderku. 

Edycja:

Radeq - dzięki

Xann - popraw

Eksperyment Discover.pl

@Yeden, prawidłowy adres to https://www.forum.e-weblink.info/

@Xann, dalej mam problem z prawidłowym naliczaniem punktacji - co jakiś czas strony mają naliczane 100 razy mniejszy site (np. 76 zamiast 76 000). Takie strony trzeba dodać na nowo wtedy jest szansa na poprawne naliczenie. Proszę o naprawę.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Również mam problem z poprawnym naliczaniem SITE od dłuższego czasu. Próbowałem już 2 krotnie zgłaszać problem poprzez formularz na stronie weblinka lecz bez odpowiedzi. Na forum weblinka nawet nie piszę, bo tam nic poza spamem nie ma.

Przed chwilką transfer dla mojego klienta został przerwany, ze względu na zbyt małą liczbę punktów spowodowaną nieprawidłowo naliczonym parametrem SITE np. 13 zamiast 13300, 7 zamiast 7070 itd

Bardzo proszę o pilną aktualizację SITE dla mojego konta. Login mam taki sam jak tutaj.

Ja daję 4-15k punktów na linka i dopalam około tygodnia

oczywiście jeśli chcemy tylko zaindeksować to wystarczy 1-2k

słabo widać jakiekolwiek efekty.

to też zależy jakie linki dopalasz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności