Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jakie linki warto dopalać swlem rotacyjnym?

Najlepiej nofollow, a jeszcze lepiej noexist.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja daję 4-15k punktów na linka i dopalam około tygodnia

I idzie moc? Bo tam, gdzie zostawiłeś linka i poczęstowałeś stronę SWL rotacyjnym na pewno tej stronie pomogłeś :sciana:

Zmieńcie myślenie, pomyślcie czy swoją docelową stronę chciałbyś dopalać swl rotacyjnym?

jakie linki warto dopalać swlem rotacyjnym?

Żadne.

Nawet księgi gości na taki zaszczyt nie zasługują.

jeszcze lepiej noexist

Testy pokazują, że to najbardziej nadające się linki do tego systemu.

Stosunek jakości do ilości jest tu idealny.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Niestety @mariusz ma rację SWL nie jest dla każdego, obecnie trzeba umieć je obsługiwać.
Jak ktoś myśli że da 1000 pkt na frazę meble to się rozczaruje jak @mariusz

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi ile pkt na linka, wszystko jest zależne od całej masy różnych czynników

Dla podniesienia elementarnej wiedzy żeby wychodziły testy polecam trochę teorii 

https://seoparty.net/jak-uzywac-swl/

....
Zmieńcie myślenie, pomyślcie czy swoją docelową stronę chciałbyś dopalać swl rotacyjnym?

Idąc Twoim tokiem myślenia wypadało by dopalać konkurencję.

Gratuluję poziomu wiedzy

Marketing internetowy dla firm

Niestety @mariusz ma rację SWL nie jest dla każdego, obecnie trzeba umieć je obsługiwać.

Pitolisz takie durnoty od lat i ludzie to łykają jak pelikany. Szacun.

Jak ktoś myśli że da 1000 pkt na frazę meble to się rozczaruje jak @mariusz

Wybacz ale nie jesteś dla mnie od dawna partnerem do rozmowy.

Nie ta pólka (nawet o niej marzyć nie możesz, nie wiesz, że takie mogą istnieć).

M

Ps. Zgadzam się publiczne, w tym miejscu, na udostępnienie wszelkich informacji dotyczących moich rozczarowań z 1k na frazę meble.

CZEKAM!

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@mariusz

@Mariusz

Takie trudne?

Jeśli masz dyz.... wszystkiego włącznie z dysKULTURĄ,  nie zaśmiecaj tego forum. Jakby nie patrzył, znakomita  większość tego WSPANIAŁEGO forum radzi sobie z ogólnie przyjętymi zasadami kultury.

Jest takie powiedzenie: cham zawsze będzie chamem, prostak zawsze będzie prostakiem. I nic na szczęście dla normalnych ludzi nie jest tego w stanie zmienić!

dobra chłopaki, załatwcie na priv to co do siebie macie...zadałem proste pytanie oczekiwałem na odp. lub nie

@s_matysik - dzięki za konkretną odpowiedź

@janekszeryf - właśnie chodzi o to, żeby nie palić miejscówek - tak, jak napisałem robię sobie testy SWLa, żeby w przeciwieństwie do większości tutaj nie wróżyć z fusów albo kierować się niesprawdzonymi mądrościami wyczytanymi gdzieś w necie itp. itd. tylko, żeby weryfikować efekty działania i ryzyko empirycznie

reszta ze swoimi mądrościami, niepotrzebnie poświęciliście czas na ten wątek

@hub dokładnie powinieneś zrobić tak jak robisz, przekonać zawsze się samemu, wziąć dwie trzy domeny i potestowac. Nic na siłę a własne doświadczenia są bardziej cenne niż innych @mariuszowi nie wyszło i mówi że nie działa co nie znaczy że nie działa

Marketing internetowy dla firm

Ps. Zgadzam się publiczne, w tym miejscu, na udostępnienie wszelkich informacji dotyczących moich rozczarowań z 1k na frazę meble. CZEKAM!

@mariuszowi nie wyszło i mówi że nie działa co nie znaczy że nie działa

Udowodnij proszę. Bo ja twierdzę, że manipulujesz ludkami dla kasy.

Poprosiłem o dowody, zgadzając się na upublicznienie informacji na podstawie których to piszesz.

Podałeś jakieś konkrety? Nie widzę. I dalej próbujesz manipulować.

Nie lubię awatarów a w szczególności takich pozbawionych kultury i takich co dla kasy g... zjedzą.

Jesteś w tej lidze.

M

wziąć dwie trzy domeny i potestowac

To taki żarcik osobo nie mającej pojęcia o SEO i o zgrozo robiącej szkolenia SEO i co gorsza biorącej za to kasę. Masakrą jest, że są osoby które za to płacą.

Na podstawie 2-3 domenek to można sprawdzić czy jak wstajesz to bardziej swędzi lewa czy prawa noga.

eszta ze swoimi mądrościami, niepotrzebnie poświęciliście czas na ten wątek

Za jakiś czas przekonasz się, że nie.

Ale kupuj. Kupuj. Na tym właśnie polega skuteczność tego systemu.

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi ile pkt na linka, wszystko jest zależne od całej masy różnych czynników

Dla podniesienia elementarnej wiedzy żeby wychodziły testy polecam trochę teorii 

https://seoparty.net/jak-uzywac-swl/ 

Przeczytałem ten artykuł tak z braku laku. Najbardziej mi się podoba ten fragment:)

"W przypadku otrzymania fitra to nie ma nic prostszego jak wyłączenie SWL odczekanie tygodnia czasu oraz wysłanie zgłoszenia że zdjęliśmy linki nawet nie trzeba wysyłać pliku Disavow links bo linków już nie ma ;)   lub co też działa wysyłamy info bez zdejmowania linków że nie mamy bladego pojęcia o linkach do nas prowadzących że nie wiemy skąd się one wzięły że się na tym nie znamy i najpewniej jest to działanie konkurencji która złośliwie do nas linkuje – też działa"

Gombrowicz i Orwell by lepiej nie ujęli :)

Że też wam się chce...

6YdhfAk.png

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności