Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym e-webem nie macie racji Panowie ! Z oceną Xana tym bardziej .... Tak się zapędziliście, że umknęło Wam szczere wyznanie, nie raz już powtórzone:

ich umiejetne wykożsyanie jet nie lada sztuką

Tak więc szczerze, od serca człowiek przyznał, że dla jelenia się nie nadaje, bo prędzej wygra w lotto niż da radę coś wypozycjonować: "nie lada sztuka".

Reszta ... wie, że nie działa.

Rynek zbytu = 0 Temat do zamknięcia  :jupi:

E: Xann, spróbuj wykorzystać 

https://sjp.pwn.pl/

Wiem, to może być "nie lada sztuka", ale mawiają, że na naukę nigdy nie jest za późno. Polecam Tobie absolutnie w dobrej wierze i z najlepszymi intencjami. Trzymam kciuki, uda Ci się :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann nie pogrążaj się, takie testy to możesz ludziom na szkoleniach pokazywać, a nie na forum. Domena pewnie spalona po miesiącu

....

Jeżeli nie znasz historii tego głośnego testu to świadczy o jednym jesteś początkujący i zielony w temacie.

Proponuje poczytać bo tylko się ośmieszasz jak skraczacze Blake na domenie .eu

Marketing internetowy dla firm

Głośne testy to robił Kojotek i IT,

Ja już wiem o co chodzi. Przecież to proste. Xanna zamrozili parę lat temu i teraz odmrozili (nie chodzi tu o mrozy w serpach, bo to wiadomo, że ma do dzisiaj). On po prostu myśli, że jest 2012 rok, swl działa, blake stawia skracacze... (sick! już zapomniałem co to skracacz!). Ot, taki powrót do przeszłości. Jak to czytam to się stare dobre czasy przypominają ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jeżeli nie znasz historii tego głośnego testu

No właśnie historii!

Jeżeli nie wiesz, że w SEO coś co działało wczoraj, dziś już może być nieaktualne a coś co działa dziś jutro będzie nieaktualne to o czym chcesz rozmawiać?

Prawdopodobnie za trudne zdanie napisałem. Przeczytaj kilka razy, może w czymś to pomoże (osobiście wątpię).

Jak widać BETON jest substancją nienaruszalną.

Edycja:

Mój błąd myślowy. BETON ma zasady bo tak myśli.

A tu chodzi o kasę.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

SWL nie są dla każdego dlatego Ci nie wychodzi a ich umiejetne wyko

Ponieważ powtarzasz to jak wyklepaną regułkę zupełnie ignorując to co już napisałem a wiem, że ludzkość jest leniwa i czytać się nie chce, więc pewnie poprzednie strony nie zostaną przeczytane, więc ponawiam - ZEZWALAM na udostępnienie wszelkich danych pozwalających udowodnić, że mi nie wychodzi.

Leniwy jestem, ale będę to pisał na każdej stronie tego wątku.

Dla sztuki!

Cytat celowo uciąłem, ponieważ dalsza jego część urąga użytkownikom tego zacnego forum!

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

umiejetne wykożsyanie jet nie lada sztuką ale przynosi efekty o czym możesz przczytać np tutaj ...

Chyba dosłowność jest potrzebna.

Zmień lekarza. Ten słabo odmraża.

Edycja

Przepraszam WAS za cytat z takim niechlujstwem językowym.

Bo dyz... coś tam to nie jest.

Jak się ma problem z ortografią to pomoc online jest dostępna za darmo.

Wiesz zajmuje się SEO a nie przecinkami czy orrami, ale to wiele tłumaczy dlaczego nigdy nic nie powiedziałeś o SEO tylko cały czas piszesz bzdury.

Młody jesteś wierzę ze czytając ogarniesz kiedyś temat żeby napisać coś sensownego w temacie

@Blake czy to nie robie w marcu zbabowali to całe śmieszne zaplecze ? No na forum się nie chwalies nic ale po kolegach to szła czerwona linia, jak myślisz że nikt nie wie Twoje seo to sprzedaż chińskiego zioła jako tabletki odchudzające to się grubo mylisz. Kiedyś byłeś prezesem w GOBLADO a tera co się stało że wywalił cie z firmy którą sam założyłes ? A obecne Twoje zeplwcze i jego efekty pokazujemy na szkoleniach ;)

Jesteś tak zabawny jak mały Kazio w przedszkolu ;) Nie masz o niczym pojęcia i powtarzasz rzeczy zasłyszane w knajpie przez niedoinformowanych kolegów...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Blake czy to nie robie w marcu zbabowali to całe śmieszne zaplecze ?

Nic mi o tym nie wiadomo, a ponieważ myślisz, że...

skraczacze Blake na domenie .eu

i

A obecne Twoje zeplwcze i jego efekty pokazujemy na szkoleniach ;)

To okłamujesz nie tylko w seo jelonków, których na tych szkoleniach szkolisz, bo nigdy żadnych skracaczy na eu nie miałem. Po prostu pokazujesz im czyjeś zaplecze i twierdzisz, że to moje :D Prezesem też nigdy nigdzie nie byłem i nie miałem nigdy takich zamiarów nawet...

@Xann ale Ty piszesz głupoty, aż się rzygać chce. Niestety doświadczyłem na mojej witrynie efekty Twoich szkoleń i efekty e-weblinka. 

Miałem się nie wtrącać, ale może mój post będzie przestrogą dla innych.

Jako że w 2014 roku nie posiadałem wielkiej wiedzy o SEO ( dalej jej nie posiadam ) postanowiłem zlecić pozycjonowanie swojego sklepu "pofesjonalistą" co to współpracowali z niejedną firmą i agencją. Jak się okazało później Ci profesjonaliści aby zdobyć wiedzę szkolili się u Ciebie wielki Mentorze. Ja wiem, że nie każdy nadaje się na Twoje szkolenia, i pewnie powiesz, że z głupiego SEO-wca się nie zrobi. Ale jak się zorientowałem, że firma SEO odpaliła e-weblinka to za współpracę podziękowałem.

Niby nic dramatycznego, ale jak możesz kogoś uczyć, aby na "domenę"-sklep internetowy pozwalać komuś rzucać taki syf ? Bierzesz pod uwagę, że ktoś mógł mieć zainwestowane potężne środki w "domenę" ? No tak kasa się musi zgadzać. 

Aby dopełnić prawdę o e-weblinku powiem jak wyglądały moje pozycje. Strona obrywała e-weblinkiem jakieś 2-3 miesiące, niestety tak długo nie zaglądałem do ahfres.

WIĘKSZOŚĆ, POWTARZAM większość frazy które szły z anchorem z e-weblinka pospadało, w najlepszym wypadku pozostało bez zmian.  Na szczęście obyło się bez działań ręcznych. Dopiero po odpięciu SWL'a i usunięciu linków pozycje powróciły.

Więc Mistrzu, albo szkolenia kiepskie, albo e-weblink to historia.

Co do metod pozycjonowania firmy SEŁO po szkoleniach, to niech ktoś inny się wypowie, nie wiem co działało w 2014 i 2015r na frazy średnie ( ok 1000 zap m-c )  ale chyba nie blasty z komentarzy z anchorem Marek, Tadeusz itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności