Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

GOBLADO

Czy to nie oni promują Green Barley Slim - wreszcie schudniesz?   :)[/size]

Kolejna pułapka na jeleni?[/size]

No jak by nie patrzeć to Blake tam probuje szukać jelonkow nie chce mi sie tu pokazywać Blakowych landingów ale kazdy ogarniety SEOwca szybko się kapnie ktore to i jak są robione ;)

.......

WIĘKSZOŚĆ, POWTARZAM większość frazy które szły z anchorem z e-weblinka pospadało, w najlepszym wypadku pozostało bez zmian.  Na szczęście obyło się bez działań ręcznych. Dopiero po odpięciu SWL'a i usunięciu linków pozycje powróciły.

....

Więc Mistrzu, odkryłeś własnie jak się depozycjonuje konkurnecje :)

Jeżeli choć trochę było by prawdy w tym co piszesz to nic innego jak pozbywać sie konkunrecji przez linkowanie w nich s e-webinka mistrzu :)

Marketing internetowy dla firm

.....

Aby dopełnić prawdę o e-weblinku powiem jak wyglądały moje pozycje. Strona obrywała e-weblinkiem jakieś 2-3 miesiące, niestety tak długo nie zaglądałem do ahfres.

WIĘKSZOŚĆ, POWTARZAM większość frazy które szły z anchorem z e-weblinka pospadało, w najlepszym wypadku pozostało bez zmian. Na szczęście obyło się bez działań ręcznych. Dopiero po odpięciu SWL'a i usunięciu linków pozycje powróciły.

Jak donosi Sebastian1984 znowu można depozycjonować e-weblinkiem :) Czyli pozycjonujemy swoją domenę przez linkowanie z eweba konkunrecji :)

ps. skad oni się biorą ?

ps2, jak by co to mam pkt po 100 netto za 100 tys

Xann, chwalisz się czy żalisz?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ps2, jak by co to mam pkt po 100 netto za 100 tys

ogłoszenie? chyba nie ten dział co?

mówili że SWL nie działa

działa, a działa jak powinien to dwie różne kwestie, prawda? ja wiem, że dla Ciebie to wyższa logika..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ps. skad oni się biorą ?

Czytają seoblogi i chadzają na seoszkolenia.  Tak powstają seospecjaliści, seoninje i inne seotwory :)

Faktem jest, że eweblink daje rade. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Xann ale Ty piszesz głupoty, aż się rzygać chce. Niestety doświadczyłem na mojej witrynie efekty Twoich szkoleń i efekty e-weblinka.

Mistrzu od sklepu sportowego .PL jakoś mi to nie dawało spokoju wiec sobie sprawdziłem.

Za pewne się nie orientujesz ale Ci powiem to że się zalogujesz do systemy i usuniesz linki to nie znaczy że już nikt się nie dowie że linkowałeś swoją domenę e-webem

@Xann ale Ty piszesz głupoty, aż się rzygać chce. Niestety doświadczyłem na mojej witrynie efekty Twoich szkoleń i efekty e-weblinka.

Jako że w 2014 roku nie posiadałem wielkiej wiedzy o SEO ( dalej jej nie posiadam ) postanowiłem zlecić pozycjonowanie swojego sklepu "pofesjonalistą" co to współpracowali z niejedną firmą i agencją. .....

. Ale jak się zorientowałem, że firma SEO odpaliła e-weblinka to za współpracę podziękowałem.

Jesteś w systemie od 2013r czyli znacznie wcześniej  niż tu opisujesz i dziwne bo prócz Twojego konta to nikt nie linkował do Twoje domeny. Jesteś jedyną osobą która linkowała do wspomnianego  sklepu sportowego z tego systemu.

Wiec zanim zaczniesz pisać pierdoły upewnij się czy ktoś nie zna tej historii z innej strony.

ps. patrząc na Twoje linkowanie z SWL nie dziwie się ze nic ci nie wychodzi :/

Mistrzu od sklepu sportowego .PL jakoś mi to nie dawało spokoju wiec sobie sprawdziłem. Za pewne się nie orientujesz ale Ci powiem to że się zalogujesz do systemy i usuniesz linki to nie znaczy że już nikt się nie dowie że linkowałeś swoją domenę e-webem

Tomek słabiutko takie rzeczy publicznie wyciągać.

Tomek słabiutko takie rzeczy publicznie wyciągać

To jest pikuś.. przecież xenna extra chlapie na prawo i lewo kto ma u niego ile punktów i za ile je kupił.. tajemnica handlowa dla xenny to papier toaletowy.

Tomek słabiutko takie rzeczy publicznie wyciągać

To jest pikuś.. przecież xenna extra chlapie na prawo i lewo kto ma u niego ile punktów i za ile je kupił.. tajemnica handlowa dla xenny to papier toaletowy.

Od papieru toaletowego to się odczep.

W dzisiejszych czasach nawet papier toaletowy się rozwija.

linkowałeś swoją domenę e-webem

Zwykłe KŁAMSTWO, to że mam konto w 2013 roku to nie znaczy że z niego korzystałem, faktem jest że konto w 2013 roku założyłem ale na tym moja przygoda się z systemem skończyła, zresztą jak i z całym pozycjonowaniem na tamte czasy. NIGDY użyłem e-weblinka do swojej docelowej strony, nie ładnie tak kłamać.

Jesteś w systemie od 2013r czyli znacznie wcześniej niż tu opisujesz

A czy ja gdzieś napisałem od kiedy jestem w systemie e-weblink ? Czytanie ze zrozumieniem boli ? Czy nie potrafimy ? Ja napisałem że w 2014 i 2015 roku ktoś pozycjonował mój serwis i nawet nie napisałem jaki, bo mam ich kilka.

Jesteś jedyną osobą która linkowała do wspomnianego sklepu sportowego z tego systemu.

Kolejne kłamstwo, jak już wspominałem NIGDY nie linkowałem swojej strony E-weblinkiem

patrząc na Twoje linkowanie z SWL nie dziwie się ze nic ci nie wychodzi :/

Jak już pisałem nie linkowałem z Twojego systemy to po pierwsze, a po drugie to nigdzie nie napisałem że mi nie wychodzi. Nic bardziej mylnego, wychodzi mi to 100 x lepiej jak firmie po Twoich szkoleniach i nie kosztuje mnie to 30 tys rocznie. LIFE is beautiful.

no i teraz pali janka ze to nie on linkował tylko firma której zlecił

Ot taki Twój poziom :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności