Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Zwykłe KŁAMSTWO, to że mam konto w 2013 roku to nie znaczy że z niego korzystałem, faktem jest że konto w 2013 roku założyłem ale na tym moja przygoda się z systemem skończyła, zresztą jak i z całym pozycjonowaniem na tamte czasy. NIGDY użyłem e-weblinka do swojej docelowej strony, nie ładnie tak kłamać.

....

Kolejne kłamstwo, jak już wspominałem NIGDY nie linkowałem swojej strony E-weblinkiem

...

Jak już Ci powiedziałem, to że usuniesz swoje linki z swojego konta w ewebie nie znaczy że nie ma po nich śladu,  wiec sugeruje ci tu nie pisać bo Ci wyciągnę co i kiedy linkowałeś.

A tylko przez grzeczność nie publikuje teraz

ps, i konta PRO też nie miałeś pewnie ?

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

[ot]

Nawet gdyby eweb był jeszcze cokolwiek wart pokazujesz jedynie swoimi wypowiedziami, że nie ma co z niego korzystać przy takim bezpieczeństwie i poszanowaniu danych uzytkowników.

[/ot]

Dokładnie masz racje, eweb nie jest dla pokemonów którzy nie umieją , spierz robote a potem płaczą

przy takim bezpieczeństwie i poszanowaniu danych uzytkowników

Tonący brzytwy się chwyta.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ps, i konta PRO też nie miałeś pewnie ?

Widzę, że jesteś specjalistą od marketingu. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

sugeruje ci tu nie pisać

Straszysz ?

bo Ci wyciągnę co i kiedy linkowałeś.

Śmiało, pisz.

I co myślisz, że na mnie to działa ? Wyraziłem swoją opinie, a to że nie potrafisz przyjąć krytyki i w taki sposób na nią reagujesz, świadczy tylko i wyłącznie o Twoim poziomie.

konta PRO też nie miałeś pewnie

Co ma konto do linkowania, myślisz, że jak Ci w tym punkcie przytaknę to będziesz miał rację w innych, nie tak to nie działa. Miałem konto PRO- w życiu wiele błędów popełniłem.

Ps ile to konto PRO było aktywne ? 30 dni ?

eweb nie jest dla pokemonów którzy nie umieją

Przecież wiadomo że e-weblink jest tylko dla Orłów. Ja Orłem nie jestem z systemu nie korzystam i mam się bardzo dobrze ;]

....

Przecież wiadomo że e-weblink jest tylko dla Orłów. Ja Orłem nie jestem z systemu nie korzystam i mam się bardzo dobrze ;]

Gdybyś tylko linkował tak

https://www.twoja_domena.pl
a nie tak:

Na pewno byś osiągną leszpsze wyniki, jak mówiłem SWL nie są dla każdego i proszę zostawmy już ten temat że nie używałeś na swojej domenie eweba w spokoju nie ma sensu kłamać

wiem co źle robiłem

niech zgadnę: zarejestrowałeś się i kupiłeś punkty po czy próbowałeś używać?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@mcmagik,

Pudło :) Nie kupowałem punktów i nie próbowałem używać :)

Źle zrobiłem, że wdałem się w dyskusje z kimś kto prezentuje taki a nie inny poziom :)

Jak już chcesz pogadać o poziomach to jaki ma poziom osoba ktora w żywe oczy klamie ?

Zwykłe KŁAMSTWO, to że mam konto w 2013 roku to nie znaczy że z niego korzystałem, faktem jest że konto w 2013 roku założyłem ale na tym moja przygoda się z systemem skończyła, zresztą jak i z całym pozycjonowaniem na tamte czasy. NIGDY użyłem e-weblinka do swojej docelowej strony, nie ładnie tak kłamać.

Oboje wiemy że miałeś i masz konto, linkowałeś tylko nieudolnie stąd brak efektów

Nie rozumiem tylko jednego po co kłamiesz co ci to daje ? Każdy ogarniety SEO'wca pregladnie sobie Twoją domene i bedzie znał jej całą hostorie ,o obecnie to żadne tajemince

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności