Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

w przypadku tak prostej formy życia

bezkręgosłupowiec powiadasz? ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

UP,

Myślisz, że Twój Pan Bóg ochroni cię przed debilami? Jesteś w błędzie. Sam się chroń. Po za tym nie szukaj internetowej prawdy, prawda jest w każdym z nas.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@japanos, to nie pierwszy wybryk ;) kiedyś xenna wyskoczyła z info ile punktów i za ile kupił nie specjalnie przez niego lubiany blake ;) sytuacja dyskusji była bardzo podobna do tej :D to jest właśnie metodyka obrony "miszcza sęłó" wieliczko - bicie piany :)

@Szlaf, 10:14 - już pijany czy jeszcze nie wytrzeźwiałeś?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Kolejny raz bardzo proszę o rozwiązanie problemu z błędnym naliczaniem parametru SITE dla stron w systemie.

Poniżej załączam wykresy przykładowego serwisu dla którego parametr SITE drastycznie skacze, co przekłada się bezpośrednio na ilość dostępnych punktów, czyli zrywanie transferów klientowi a także własnych projektów. W dodatku za każdym razem zmuszany jestem do ponownego wznawiania transferu dla klienta oraz ponownego przypisania punktów do projektów, gdyż w przypadku braku punktów są one zerowane i automatycznie nie wracają po ponownym pojawieniu się punktów na koncie czyt. poprawny odczytaniu SITE.

W innych systemach nie mam takiego problemu jak tutaj.

Na poniższych wykresach doskonale widać, że problem pojawił się w kwietniu i trwa do dzisiaj. Wcześniej parametr był odczytywany prawidłowo. Zauważyłem, że w przypadku błędnego odczytywania parametru SITE przez system pobierane są wyłącznie ilości tysięcy tj. 10 dla 10.000, 2 dla 2.000. Być może jest to spowodowane błędnym parsowaniem.

3usw8k32.jpg

qnq77ikm.jpg

Ja bym chętnie poużywał e-weblinka, ale nie umiem. Kiedyś próbowałem kilka razy i nic z tego nie wyszło. A wiem, że da się, bo jak mi ktoś przywalił na dwie strony, to jedna z nich dostała "ręcznego", a druga poszła w top i tam została do dzisiaj. Gdyby Xann zdradził "know how" to może bym wrócił do tematu. Ale "case" musi być prawdziwy.

:)

Eksperyment Discover.pl

Gdyby Xann zdradził "know how" to może bym wrócił do tematu. Ale "case" musi być prawdziwy.

ale niestety ani Xann, ani jego ludzie też nie potrafią go używać :(

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Ja bym chętnie poużywał e-weblinka,

tylko boje się, że Xann tutaj publicznie napisze co robiłem, na jakich domenach i w jaki sposób :)

i właśnie dlatego e-weblinka nie używam i używać nie będę :) 

Kolejny raz bardzo proszę o rozwiązanie problemu z błędnym naliczaniem parametru SITE dla stron w systemie.

Poniżej załączam wykresy przykładowego serwisu dla którego parametr SITE drastycznie skacze, co przekłada się bezpośrednio na ilość dostępnych punktów, czyli zrywanie transferów klientowi a także własnych projektów. W dodatku za każdym razem zmuszany jestem do ponownego wznawiania transferu dla klienta oraz ponownego przypisania punktów do projektów, gdyż w przypadku braku punktów są one zerowane i automatycznie nie wracają po ponownym pojawieniu się punktów na koncie czyt. poprawny odczytaniu SITE.

W innych systemach nie mam takiego problemu jak tutaj.

Na poniższych wykresach doskonale widać, że problem pojawił się w kwietniu i trwa do dzisiaj. Wcześniej parametr był odczytywany prawidłowo. Zauważyłem, że w przypadku błędnego odczytywania parametru SITE przez system pobierane są wyłącznie ilości tysięcy tj. 10 dla 10.000, 2 dla 2.000. Być może jest to spowodowane błędnym parsowaniem.

Niestety tutaj nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Obecnie jest coś takiego jak Google dance, różne site

Ja bym chętnie poużywał e-weblinka, ale nie umiem. Kiedyś próbowałem kilka razy i nic z tego nie wyszło. A wiem, że da się, bo jak mi ktoś przywalił na dwie strony, to jedna z nich dostała "ręcznego", a druga poszła w top i tam została do dzisiaj. Gdyby Xann zdradził "know how" to może bym wrócił do tematu. Ale "case" musi być prawdziwy.

No szkoda że nie było Cie dziś https://xannsem.com/szkolenia/link_building_-_white_black_hat_seo

byś zobaczył aktalne case z pozycjonowania samym eweblinkiem ale za 2 mc jest kolejne wiec zapraszam pokazuje wszytko na obecnych projekt ile i jak na jaka frazę, no chyba że ktoś z obecnych dziś poda ci na pw ;)

Marketing internetowy dla firm

@Yeden, problem w tym, że to co pokazuje XANN na tych swoich kejsach to działało jakiś czas temu, ale teraz NIE DZIAŁA! więc wszystkim chętnym proponuję pójść do muzeum, tam przynajmniej bilet jest tańszy, a też zabytki można pooglądać...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Gdybyś pokazał żywy case na PiO, a pozycje i ruch by wzrósł, to lepszej promocji nie trzeba

To nazywa się marketing.

Xann teraz robi demarketing. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności