Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

np. na tym sklepie z drewnianymi akcesoriami.

sklep żony "prezesa" - nie ruszy go, bo jak sklep dostanie bana to "prezes" dostanie bana na fiku-miku  :D

edyta: ajmsory - Dyrektor Generalny (CEO), nie "prezes" ;)

edyta2: w sumie to biednie idzie im to seło w xanie, że właścicielka firmy musi dorabiać w garażu na dekupażu.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 3 tygodnie później...

Tylko być waszym klientem i dać wam stronę do pozycjonowania, o zgrozo, na tego typu frazy przykładać 10 tysięcy punktów rotacji...

Klient niech teraz wypatruje komunikatu w Search Console "Działania ręczne – Nienaturalne Linki do Twojej witryny"

@janekszeryf, Nie wiem czy ta domena należy do klienta, czy do Xanna. Test mega miarodajny zważywszy na to że brane są pod uwagę frazy z zerową konkurencyjnością :D Na takie frazy to wystarczy kilka dobrych linków

Szkoda że nie zorientowałem się wcześniej że firma XYZ zamierza dodać moją witrynę do e-weblinka na frazy gdzie średnie konkurencyjne o wynikach wyszukiwań miesięcznych od 40 do 300. Zrobiłbym monitoring i wtedy Xann może by zrozumiał, że lepiej stworzyć nowe narzędzie które pomaga pozycjonować jak wciskać ludziom ciemnotę i uprawiać marketing szeptany poziom "bagno". Ale rozumiem, że łatwiej siedzieć i wciskać kity jak wziąć się do roboty.

Patrz Xann niedawno pouczałeś mnie, że linków z SWL'a nie widać a Ahfres, a ja jakoś widzę ten bezwartościowy spam prowadzący do witryny z tego testu. To jak to jest ? Widać, czy nie widać ?

Jak można nie wiedzieć takich elentarnych podstaw, to jakaż porażka :/

Uwaga, lekacja gratis  linki sa rotacyjne teraz je widać jak znikną nie bedzie ich widać czyli te z 2013 już dawno nie widać - po tylu latach siedzienia na PIO i nie wiedzieć co to jest rotacja - porażka

Tylko być waszym klientem i dać wam stronę do pozycjonowania, o zgrozo, na tego typu frazy przykładać 10 tysięcy punktów rotacji...

Klient niech teraz wypatruje komunikatu w Search Console "Działania ręczne – Nienaturalne Linki do Twojej witryny"

Idąc Twoim tokiem myslienia, linkujesz konkurnecje i czekasz na ich filtr - brawo za wyciąganie wniosków :))))) 

Marketing internetowy dla firm

Jak można nie wiedzieć takich elentarnych podstaw, to jakaż porażka :/

A Xann kiedykolwiek widziałeś jak wygląda Ahfres ? Bo wydaje mi się że nie.

Uwaga, lekacja gratis linki

..... linki usunięte w ahfres widać jako LINK REMOVED 

po tylu latach siedzienia na PIO

i udzielania SZKOLEŃ to jest ?

porażka

Xann wiesz, że jest w słowniku takie słowo jak ETYKA ?

Zdajesz sobie sprawę, że postępujesz bardzo, ale to bardzo nieetycznie ? Ktoś "nowy" przeczyta Twoje wpisy i postanowi pozycjonować SWL-em rotacyjnym swój portal na "średnie" słowa w który zainwestował całe oszczędności. Na koniec okaże się, że dostanie filtr. Wiem, że Cię to mało interesuje, ale pomyśl inaczej :

Nie życzę Tobie ani nikomu z Twoich bliskich ciężkiej choroby, ale jakbyś się czuł gdybyś z ciężką chorobą poszedł do lekarza, a on wiedząc że drogi lek nie pomoże, wciskał Ci go i obiecywał ozdrowienie ?

..

..... linki usunięte w ahfres widać jako LINK REMOVED 

...

Prosze, spawdz zanim coś napiszesz bo potem wychodzisz na głupka

@janekszeryf - wrescie się zastanów czy jak bede linkował z SWL to dostaje się tego filra czy nie bo ja juz nie wiem co ty piszesz

Marketing internetowy dla firm

Czy ja mam cię uczyć podstaw pozycjonowania? Warsztaty niby zaawansowane prowadzisz(przynajmniej z nazwy), ale wiedza juniora. Domena domenie nie równa, i są takie domeny na które nawet jakby szło milion e-weba to by jej nic nie zrobiło. Po za tym jak ty różnicujesz te anchory to mi się śmiać chcę, około 10% to url, reszta to anchory w tym sławne z seo blogów i powielane brednie, że domenę powinno się linkować na frazy typu "zobacz", "polecamy", "czytaj więcej", dla robota Google są to normalne anchory, może kiedyś zrozumiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności