Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

@Sebastian1984 - ty jesteś jednak jakiś dziwny

Nie jestem dziwny tylko staram się wypowiadać jak "coś tam" wiem, mniej lub więcej ale "coś". Tobie proponuje zrobić dokładnie to samo, bo widzisz ja jestem w sprawach SEO pionkiem i mam prawo czegoś nie wiedzieć, a Ty szkolisz a brak Ci wiedzy.

ale naprowadze Cie

Nie, dziękuje postoje.

ile do tyłu można się cofnać ? Jaki przedział czasowy ? To może wtedy dowieesz się dlaczego nie widać linków z 2013 r

Widać, że Ahfresa na oczy nie widziałeś ale......

Uwaga, lekacja gratis

Ahfres2JP_sqpenrs.jpg

Xann widzisz datę ??

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Sebastian1984 - nie chce mi się już z Tobą bawić w ciuciubabke, dlaczego Twoich linków nie widać w ahrefts to może być ktoś tak miły i cie oświeci ja tym czasem powrócę do głównego tematu jak linkować żeby były widoczne efekty https://seoparty.net/szokujace-wyniki-testow/

Marketing internetowy dla firm

Nie mogłem się powstrzymać

Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

A linkowane frazy to:

Dominikana ślub
jak zorganizować ślub na dominikanie
ślub Dominikana
ślub na dominikanie
ślub na dominikanie cena

I uwaga pozycje na te frazy

Dominikana ślub 8 miejsce
jak zorganizować ślub na dominikanie 5 miejsce
ślub Dominikana 8 miejsce
ślub na dominikanie 9 miejsce
ślub na dominikanie cena 11 miejsce

:lol:

Rozumiem jakby taki test opublikował jakiś laik, ale osoba prowadząca szkolenia SEO i mająca postów na PiO 14233 to ręce opadają

Xann skrzynkę opróżnij, bo zaraz możesz mieć pełną od ilości zleceń od potencjalnych klientów, a i popyt na punkty się na pewno zwiększy.

Generalnie warto popatrzec na wirtryne calosciowo - skoro pozycjonuje go firma Xann - ogranizujaca mega szkolenia z seo to po jakims czasie wspolpracy powinni sie spodziewac sporej ilosci odwiedzin.

Kiedyś myślałem przez moment że jesteś rozgarnięty ale skoro nie rozpoznajesz strony zrobione pod test od strony klienta to cofam to co myślałem :)

Z drugiej strony robię takie dobre strony testowe ze faktycznie wyjadacze nie zauważają ze to testówka :)

Gratuluje wszystkim spostrzegawczości

Dominikana ślub 8 miejsce

jak zorganizować ślub na dominikanie 5 miejsce

ślub Dominikana 8 miejsce

ślub na dominikanie 9 miejsce

ślub na dominikanie cena 11 miejsce

To jest coś czego Ty nie potrafiłeś zroibć, pokazałem jak prosto i łatwo się używa SWL, musisz wiecej robić testów też sie tobie uda. Jak wizisz SWL działa tylko trzema umieć sie nim obsługiwać

...

Ahfres3JP_sqpeeap.jpg

I Ty szkolenia robisz ? naprawdę ?

Specjalnie dodałem w cytat żeby nie skasował i pokazać twoją nieudolność czy wiesz co pokazałeś na załagodzonym obrazku ?

Zapytaj się kolegów co pokazuje ALL LINKS  :)  bo nie to co ci sie wydaje

To jest coś czego Ty nie potrafiłeś zroibć, pokazałem jak prosto i łatwo się używa SWL, musisz wiecej robić testów też sie tobie uda. Jak wizisz SWL działa tylko trzema umieć sie nim obsługiwać

Xann aby zarabiać, nie musisz ze swoich byłych|obecnych|przyszłych klientów robić idiotów. Raz Ci się udało kiedyś na pewno SWL był skuteczny. Ale to było kiedyś.

czy wiesz co pokazałeś

Wiem.

załagodzonym obrazku ?

Nic nie łagodziłem :)

Ahfres5JP_sqpewsq.jpg

Dalej twierdzisz że w AHFRES widać tylko 60 dni ?

Może powiesz, że teraz powinienem zaznaczyć "One linke per domain" ? :D :D

tylko z ciebie robię idiotę

Tak Ci się tylko wydaje. Ale po Twoich postach, rozumiem, że tego nie zrozumiesz :)

maxresdefault.jpg

A do Xana tylko jedno:

tumblr_nn620ntN671uoja8no1_500.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak wizisz SWL działa tylko trzema umieć sie nim obsługiwać

Rzeczywiście działa pięknie 5 miejsce na tak obleganą frazę jak "jak zorganizować ślub na dominikanie", gdzie konkurencja jest ogromna zrobiło zarówno na mnie jak i innych duże wrażenie, a ileż to wejść zagwarantowało stronie całe 60 w 3 miesiące! Z czego 50 to wejścia xanna i jego pracowników, a 5 to wejścia spambotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności