Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet w tych nie czuć.

WI777 jak zrobie dobrze uprawnienia do 2k3 to ci zapodam pulpicik :) do czasu wolnych zasobów potestujesz sobie.

narazie raz robiłem na zewn Krupkowi do testów, tylko teraz to wiesz :) red bull wiec moglbym ci dać wieksze niż sobie ;).

Co do milionkatalog to sie fajnie indeksują (wiem z relacji, bo nie łaziłem po domenach), że w tydzien spokojnie można strzelić do 20 K wiec pod eweblinka byłoby fajne.

teraz tylko kwestia generowania sumymd5 z loginu i hasła w celu porównania czy ktoś jest aktywnym userem systemu.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

> red bull wiec moglbym ci dać wieksze niż sobie smile.gif.

np. dostęp do łóżka? :)

> Szook: wal na PW z tym administratorem smile.gif

Niech da publicznie, kto pierwszy ten lepszy :)

> Nawet w tych nie czuć.

Bo jak wypiłeś wódkę zanim ją wlałeś do szklanki ;)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Hehehe :P ja dam do Xanna hasło ;) żeby było sprawiedliwie.

Tak na poważnie to ja tam w sumie :) jak wpadam na pomysł to na PIO go opisuje tylko wersji finał nie pokazuje więc żadnych nowości poza zdaniatorem, synonimatorem czy milionkatalog nie znajdziesz :) a zapomniałem jeszcze o tworzonym automatycznym milionpresellpage w sumie on bedzie dobry pod weblinka bo bedzie można walić w treści linki.

O noone sie obudził - :) rżniesz te szablony spiochu ? czy mam ci dac 2 GB następnych ?

Nawet w tych nie czuć.

WI777 jak zrobie dobrze uprawnienia do 2k3 to ci zapodam pulpicik :)

Pomógłbym Ci, po co ta panika, włącz ten serwer z powrotem :)

Przecież nie miałem nic złego na mysli :P

P.S. Poczytaj o tunelowaniu, wtedy będzie bezpieczniej dla tych z zewnątrz.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

O noone sie obudził - smile.gif rżniesz te szablony spiochu ? czy mam ci dac 2 GB następnych ?

Piję redbulla :P ale bez dopalaczy :)

A Ty nie sprzedawaj wszystkich naszych pomysłów :) bo znowu będzie afera, jak przybędzie site w weblinku :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Irek :P ciesz się że znowu nie siedzisz blisko mnie po imprezie jak na Seo party :) bo byś się cieszył że wiecej czytać musisz niż słuchać. Teraz mnie ogranicza klawiatura i RB a na żywca nie miałeś szans.

NOONE ale przybedzie zdrowy site bo z zabezpieczeniem zeby nie przekroczyc 5 K na domenie dla domen w systemie :). Wiec bedzie OK.

Uwazam że dobre zaplecze to takie gdzie nastawiasz sie na ilość domen z ogranicznikiem SITE nie przez system a przez możliwość generowania. To działa mobilizująco i jak trachną nie tracisz 100 tys site tylko 5.

To dowal dopalacza i tni hate-emele.

MMP chcesz lepszy przepis :) - 1/3 soku paprykowego 2/3 wodki / kilka kropel cytryny - kieliszek 50. Mozesz pic bez popitki ;) nie poczujesz nic a nic.

> MMP chcesz lepszy przepis smile.gif - 1/3 soku paprykowego 2/3 wodki / kilka kropel cytryny - kieliszek 50. Mozesz pic bez popitki smile.gif nie poczujesz nic a nic.

To Ty miales mi przygotować na następnym spotkaniu :) Dawaj następny przepis.

> To dowal dopalacza i tni hate-emele.

Nie, niech nie pije. Ja musze z nim jeszcze dzisiaj pogadać, a raczej on zemną :P

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

.. lepszy przepis

Na upały polecam z rana 150g spirytusu, szklanka wypełniona lodem, zalać spirytusem, odczekać obowiązkowo 5-10 minut, popijać drobnymi łykami na wdechu, stosować powyżej 30C przed południem bez popitki - super sprawa byleby nie powtarzać przed południem :P

Co do meritum, to dobrze, że masz hamulce w sprawie site. Przeginać nie należy.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności