Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to nie jest test jak wy pozycjonować frazę "meble" za pomocą SWL bo ogarnięty SEO wie że się nie da.

Xann - tak napisałeś kilka postów wcześniej. Później piszesz że masz case na trudne frazy. 

jesteś jakiś dziwny, SWL to wszsykie linki jakie mają parametr rel=dofollow czyli te w stopce też ale to chyba każdy wie oprócz ciebie

Ty wiesz co piszesz ? Przed edycją było u Ciebie rel=nofollow, ale mniejsza o to.

Czyli twierdzisz że każda stopka to dofollow ?? Tego też uczysz na szkoleniach ? Bo ja myślałem że nofollow/dofollow to od skryptu zależy, ale ja się tam nie znam :)

@Lars, Xann dobrze napisał

bo ogarnięty SEO wie że się nie da.

Widocznie siebie do tego grona nie zalicza :D

Edit : Sorki Lars źle zacytowałem powinno być oczywiście Xann said:

Polecam lekturę tematu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/228571-pytanieczy-bud%C5%BCet-10-tysi%C4%99cy-miesi%C4%99cznie-wystarczy-na-fraz%C4%99-noclegi/page-3

Gdzie Xann pierw pisze, że domena którą obsługuje jest w top 10, na co MaxPan mu doradził, że skoro jest taki dobry to czemu tam swojego serwisu nie wstawi

@"Lars" - mam case na cieżkie frazy ale to nie oznacza ze przyjdzie następny zrobi tak samo jak ja i mu wyjdzie, chyba to już powinieneś wiedzieć.

...dowiedziałeś się Ahfres pokazuje więcej jak 60 dni. Po kolejne kroki musisz się zgłosić na jakieś szkolenia.

możesz pokazać gdzie w ahrefts można zobaczyć w straconych linkach wiecej jak 60 dni ???? Bardzo chętnie się tego dowiem

..... linki usunięte w ahfres widać jako LINK REMOVED

Doczekamy się wreście tego w ktorym to miejscu jest to cudo o którym piszesz ?

... ale ja się tam nie znam :)

Tak i tego się trzymajmy

Marketing internetowy dla firm

Bardzo chętnie się tego dowiem

Po kolejne kroki musisz się zgłosić na jakieś szkolenia.

Doczekamy się wreście tego w ktorym to miejscu jest to cudo o którym piszesz ?

Po kolejne kroki musisz się zgłosić na jakieś szkolenia.

pokazuje z ahrefsa jakie linki zdobyli

Tego nie byłbym taki pewien, przecież twierdzi że a Ahfres widać linki tylko z 60 dni ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności