Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@"SzlafRock" - wytyczne Google to wytyczne Google i nie ma co z tym dyskutować tyko trzeba zaakceptować, wiem że w tym momnecie wielu się dowiedziało na nowo co to jest SWL i że cały czas go stosują podczas pozycjonowania ale takie jest już życie.

Marketing internetowy dla firm

wytyczne Google to wytyczne Google i nie ma co z tym dyskutować tyko trzeba zaakceptować

Ale ty farmazony wypisujesz na tym forum! Nie da się tego czytać, jak tak akceptujesz te wytyczne to twój cały e-weblink powinien zostać dawno zbanowany bo opiera się na stronach z generowaną treścią

https://support.google.com/webmasters/answer/2721306?hl=pl&ref_topic=6001971

więc skoro tak akceptujesz te wytyczny to zgłoś wszystkie strony e-weblink do spam raportu! A jeśli tego nie zrobisz to przestań pitolić o akceptowaniu wytycznych Google!

wytyczne Google to wytyczne Google i nie ma co z tym dyskutować

Zgadza się. wytyczne Google to wytyczne Google. Moja firma ma inne wytyczne i tego się trzymam.

Z wytycznymi Google nie dyskutuje bo to mnie nie interesuje. Przyznam się, że nawet nie czytałem w całości.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

...Moja firma ma inne wytyczne i tego się trzymam.

tylko że Twoja firma nie nakłada kar i filtrów, wiec nie jest to przedmiotem tej romozwy, a skoro Google określiło czym dla niego jest system wymiany linków warto sobie odświeżyć tą wiedzę bo dla niektórych SWL to nadal statlink czy gotlink

@janekszef ty nawet nie wiesz ze e-weblink też ma stałe linki nie tylko rotacyjne,  jak już chcesz coś podkreślać to przynajmniej orientuj się w temacie.

Kończę dyskusję bo jak zwykle jest na marnym poziomie.

chłop z jajami jak mów to mówi a nie robi z gęby cholewe

Marketing internetowy dla firm

@Xann, pytanie brzmiało:

ile e-weblink posiada stron zaindexowanych w google?

To, że "coś jest w systemie" nie oznacza, że jest w google.. powinieneś to wiedzieć.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

nie są brane pod uwagę w tych statystykach

W jaki sposób statystyki zliczają to, czy dana strona/domena są w indeksie wielkiego "G"? Bo wiesz.. przypomnę Ci Twoje słowa:

Napisany 06 czerwiec 2016 - 23:10 Na 5 różnych statystyk będzie 5 różnych wyników i nie wiadomo które są prawdziwe

więc mam obawy, czy aby na pewno system zlicza to co Ci się wydaje, że zlicza.

jesteś ekspertem

i proszę mnie nie obrażać - ten tytuł zostawmy Tobie.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

system sprawdza jej site i miedzy innymi za te site otrzymuje się PKT

Jak często "system" sprawdza site dodanej strony?

Jeżeli tylko podczas dodania, to co się dzieje ze stronami, które w międzyczasie wylatują z indeksu?

Czy w Xann zdają sobie sprawę, że polecenie "site" nie jest w 100% prawdomówne?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności