Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

@Xann, ale ja nie chcę używać Twojego systemu - uważam go za zbędny w przyjętej przeze mnie strategii SEO/SEM;)

Chciałbym jednak, abyś odpowiadał na pytania na temat Twojego produktu - nawet, a może przede wszystkim, te nie wygodne. Udowodnij, że da się z Tobą "rozmawiać na temat" a nie po raz kolejny, gdy zadaje Ci się trudne pytanie uciekasz się do odwracania kota ogonem i szybkiej szeptanki na agro poziomie.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No tak.. xenna działa.. czemu "niewygodne" posty są kasowane? To pytanie do moda, który skasował moją poprzednią wypowiedź.

Napiszę więc jeszcze raz..

Nie jestem od spełniania towoich zachcianek

Od zachcianek nie, ale od odpowiadania na pytania związane z Twoim produktem już chyba tak, co?

No chyba, że się z nim nie identyfikujesz.. bo w sumie jak tak odpowiadasz, jak cham i prostak, swoim klientom, to nie dziwie się, że musisz tą słabą szeptankę uskuteczniać już tylko na forum..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Baronie internetów i dekupażu - słabiutko się bronisz, słabiutko.. 

Zadaje Ci normalne i konkretne pytania na temat Twojego produktu a Ty - nie znając na nie odpowiedzi - wyskakujesz z pyskówką.. kto tutaj do czyjego tonu się stosuje? To kolejny przykład na to, że nie masz pojęcia o tym, czym się zajmujesz..

Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o psach i karawanie. 

Tomasz Wieliczko aka Xann gdybyś tylko trochę pomyślał to mógłbyś rozwinąć niezły biznes na swoich produktach ale ty uprawiasz anty marketing. Nie wiem czy zauważyłeś ale twój model biznesowy koliduje  z etyką większości, łapanie jeleni nie wszystkim się podoba.

Pozdro 

Chciałbym jednak, abyś odpowiadał na pytania

Zapomnij. Wielu tak chciało. Nikomu się jeszcze nie udało.

Jak brakuje merytorycznych argumentów (a zazwyczaj brakuje), to jest kilka stałych szablonów odpowiedzi.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Tomasz Wieliczko aka Xann gdybyś tylko trochę pomyślał to mógłbyś rozwinąć niezły biznes na swoich produktach ale ty uprawiasz anty marketing. ....

Pozdro

Nie wiem czy wiesz ale miarą sukcesu w Polsce jest ilość hejterow :) Jak widzisz dorobilem się już paru. Tych pięciu avatar,ów robi mi naprawdę dobra robotę jak kiedyś Misniakiewicz, zacznę się martwić jak przestaną pisać

Ps. O karawanie bez psów nikt nie słyszał ;)

Marketing internetowy dla firm

miarą sukcesu w Polsce jest ilość hejterow

Jakbyś chociaż umiał rozróżnić hejtera od kogoś, kto zadaje pytanie, bynajmniej nie retoryczne, kto stara się prowadzić dyskusję, którą ty swoim "doświadczeniem" (tym z staropolskiego powiedzenia) sprowadzasz na swój level, to doliczyłbyś się zera. Chociaż nie, masz jednego hejtera - spójrz w lustro.

Tomasz Wieliczko aka Xann gdybyś tylko trochę pomyślał to mógłbyś rozwinąć niezły biznes na swoich produktach ale ty uprawiasz anty marketing. ....

Policzmy tak na szybko,

100 kont PRO miesiecznie = 3000 netto x 12 = 36.000 netto rocznie, przez 9 lat = 324.000 netto  i nie robie nic

Policzyłem Ci tylko przykładowo dla 100 kont PRO , nie liczę PRO+ czy konta PRO VIP dla firm  i nawet nie wspomniałem że do  tego wszystkiego należny dodać to samo z czego żyją inne systemy, bo przecież charytatywnie nikt nie prowadzi SWL ;) 

ps. już teraz wiesz dlaczego niektórym pęka żyłka ;)

... Chociaż nie, masz jednego hejtera - spójrz w lustro.

twója merytoryczna wiedza sprowadzą się tylko do wycieczek osobistych, no ale jakoś musisz sobie z tym poradzić i dalej żyć :)

Marketing internetowy dla firm

100 kont PRO miesiecznie = 3000 netto x 12 = 36.000 netto rocznie, przez 9 lat = 324.000 netto  i nie robie nic

Jakbyś wiedział co to przychód, a co dochód.. :) Pochwal się teraz jeszcze dużym samochodem :D i małym...

twója merytoryczna wiedza sprowadzą się tylko do wycieczek osobistych

Ja wciąż czekam na odpowiedzi na merytorycznie zadane pytania na temat Twojego systemu. Może niech nie przygania kociołek garnkowi, tylko zepnie poślady, szybciutko się dopyta na innych forach co odpowiedzieć i odpowie na zadane mu pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności