Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

@mmr88 kiedyś oczywiście tak dziś, tylko i wyłącznie na szkoleniach pokazuje aktualne CASE o rożnych schematach linkowania.

ps. najbliższe w tym tygdniu  tj 08.07.2016r  - zapraszam jak by co ;)

https://xannsem.com/szkolenia/link_building_-_white_black_hat_seo

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja bym chętnie wpadł, ale tak już mam, że nie kupuje kota w worku, także szkoda, że nie ma żadnych opinii konkretnie na PiO., a szkolenie dla mnie może okazać się bezużyteczne.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja bym chętnie wpadł, ale tak już mam, że nie kupuje kota w worku, także szkoda, że nie ma żadnych opinii konkretnie na PiO., a szkolenie dla mnie może okazać się bezużyteczne.

Dzień 1 - to optymalizacja i audyt stron - ukierunkowane dla początkujących - raczej dla Ciebie nie przydatne

Dzień 2 - to jak Xann na dzień dzisiejszy pozycjonuje i z jak skutkiem - omówienie aktualnie prowadzonych projektów

Pewnie żadne z powyższych Ci się nie przyda - dla Ciebie są bezużyteczne

to tak poza głównym tematem

@tomus933 - jak ktoś wie jak się robi frazy to nie stawia landing page :)

Marketing internetowy dla firm

chyba jak ktoś wie jak się teraz robi frazy to nie robi szkolenia tylko stawia landing page i zarabia

nie żebym chciał chwalić szkolenia Xenny, bo nie pochwalę za wuja, ale chyba lepiej finansowo wychodzi się na 10 leszczach na szkoleniu 2x w miesiącu niż szarpiąc się z LP z pigułami na sraczkę biorąc pod uwagę nakład pracy i czasu :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@tomus, też masz tę alergię? to ciężko Ci musi być żyć z samym sobą  :D

A na poważnie, to daaaaaaleka droga jeszcze przed Tobą ;) 

Policz tak na chłopski rozum..

10 leszczy. Po jakieś 200 zł z każdego leszcza czystego zysku. I powiedzmy takie naciągactwo usukteczniasz tak 2x w miesiącu.. ile to piguł na ból doopy trzeba sprzedać żeby tyle zarobić na prowizji..? 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up takich obrazków to już się w życiu tyle naoglądałem, że jakby każdy był prawdziwy, to na świecie byli by tylko milionerzy..

@Młynek, smutna prawda, ale prawda.

Średni miesięczny zysk 1k GBP :)

@tomus933 GRUBO!

PS. Co ja pitole, jaki zysk ;) To jest przychód, do dochodu to jeszcze z połowę jak nie mniej trzeba liczyć ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@up tak, tak.. wiem.. masz duże jaja i władasz dobrze fotoszopą :)

Ale ja qrde nieco lepiej :P

u8wxwdqj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności