Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Czy naprawdę trzeba być ograniczonym żeby nie sprawdzić kim są Ci użytkownicy i jaką mają historie ?

Powiedz MISTRZU o co kaman?

Jakie znaczenie ma to co kim są użytkownicy i jakie mają historie (pewnie barwne) dla FAKTU ZEROWEGO zainteresowania TRUPEM eweblink?

I to od bardzo dawna bardzo mocno śmierdzącym!

Oczywiście jak zawsze proszę o argumenty i jak zwykle odpowiedzi pewnie nie będzie.

EDYCJA

Pewnie będzie odpowiedź.

Działa, ale trzeba wiedzieć jak używać.

:)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy naprawdę trzeba być ograniczonym żeby nie sprawdzić kim są Ci użytkownicy i jaką mają historie ?

https://www.youtube.com/watch?v=RxYHWoJALfc

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Uuuu

Liczyłem na "ciętą ripostę".

Niestety co do oczu to się jednak nie myliłem.

Liczyłem na "ciętą ripostę"

W sumie moje niskie IQ zawiodło.

Od takich pierwotnych form życia nie można tego oczekiwać.

Przepraszam.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 4 tygodnie później...

UWAGA

Prawdopodobnie udało się rozwiązać problem skoków  SITE,

Przy okazji przypominam o dodawaniu kilku anchorów na jeden link

Każdą stronę należy traktować jak cały serwis czyli różnicować do niej linki

zroznicowanie-fraz.png

Zaczynamy linkować od 1000 punktów na jeden link. Co 2 mc podwyższamy o 100 % jeżeli zachodzi taka potrzeba

Marketing internetowy dla firm

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Wszedłem, aby poczytać o Weblinku, a 90% postów to jakieś idiotyczne dogryzanie nie na temat. Serio? Wiem, że większość nie ma co robić i spędza godziny na hejcie i udawaniem pro w każdej dziedzinie, ale dlaczego ten spam nie jest usuwany? Wtedy zamiast spamerskich 862 stron byłoby 50 na temat.

Jeśli chcę sam sobie zrobić punktu, aby nie być uzależnionym od transferów zewnętrznych to jaki jest limit subdomen z tej samej domeny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności