Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

nie załamuj mnie :P z tym Bobem.

W sumie ciągle zapodaje temat pisania AI coś lepszego od markova - choć to mam jeszcze w mocnej fazie beta. Narazie zbieram słowniki i to inny sposób programowania - coś ala prolog ale efekty wymiatające.

Tylko zabawy sporo ale jak ktoś lubi programowanie coś ala prolog albo :) wymyślone zdania przypominające do złudzenia prawdziwe - gramatycznie i sensowni to może się pobawić - pod zaplecze rewelacja.

A na dobry początek

https://83.19.186.28/slowniki/

Na bazie tych słówników i dysponując średnio zaawansowanym softem można zrobić cudne strony www.

WI777 uważam że walka o site mija się z celem - 100 tys site wymaga opieki itp, 20 domen po 5 K jest mocniejsze i mniej ryzokowne jak i łatwo osiągalne. Więc suma sumaru wychodzi lepiej mieć 20 x 5 niż 1 x 100.

Nie tylko z powodu mocy ale choćby z powodu czasu jaki musi się poświęcić.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szooku zapomniałeś jeszcze opisać co oznacza każda literka z legendy po / :)

Bez tego trudno coś wygenerować :P

20 domen po 5 K jest mocniejsze i mniej ryzokowne jak i łatwo osiągalne. Więc suma sumaru wychodzi lepiej mieć 20 x 5 niż 1 x 100.

Nie tylko z powodu mocy ale choćby z powodu czasu jaki musi się poświęcić.

Pierwsza zasadza spamera, idź na ilość :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

nie zapomniałem :P jeszcze się kontroluje. Ale co rozsądniejszy będzie wiedział że chodzi o zasady pisowni.

Z tego cuda mają wychodzić lepsze zdania niż człowiek pisze :).

Xann :) Ty się tylko do przepisów nadajesz bo po 2 redbullach :) wbiłeś się w poduszke do siedzenia.

Jestem za! Podforum plotki można by przerobić, odrazu więcej życia będzie. A i Ania sie pochwali co to za drinki robiła :P

> Z tego cuda mają wychodzić lepsze zdania niż człowiek pisze

Patrząc na jakość tekstów w internecie, to niestety masz racje. To jest 2x lepsze jakościowo niż jakby pisał to zwykły człowiek.

Jak analizowałem to co już zrobiłem względem AI pisania to :P wyszły lepsze niż 80% blogów.

Choć narazie to akurat jest może gotowe w 10% pracuje nad drugim słownikiem który poradzi sobie z EN. Pl zostawiłem narazie w tej fazie. En wydaje się być bardziej interesujące.

Choć wole wrócić do tematu weblinka. Mysle ze tego typu zaplecze mimo że generowane odznacza się często lepszą mocą niż nawet dobra strona. Tak samo nie raz qlweb może okazać się mocniejszy niż naturalna strona.

Bo to tak jakby porównywać czy strona bez walidacji może być 1 - no może tak samo qlweb może być wiecej warty niż strona która jest fajna ale nie linkowana.

Szook, do EN potrzebujemy głównie słowników tematycznych. Nie zapominaj że polski plasuje się w top5 wśród najtrudniejszych języków, a angielski? Wszyscy dobrze wiedzą. Tam już nie będziemy musieli kombinować z pętlami i końcówkami wyrazów. Albo powtarzanie słów, w polskim karygodny błąd, angielski? :P

> To jest temat o weblinku czy o "jak się zalać, aby nie upić" ?

Wódka jest sponsorem e-weblinka, musimy o niej wspominać :)

Kob jest rotacyjny to coś podobnego.

Ale zgadzam sie z Tobą - życie nalezy umilać sobie inaczej. Choć przepisy to nic złego :P.

Najważniejsze by walczyć o skuteczność i nie szkodzić. Bo w sumie linkor nie ginie bo jest zły, tylko przez fakt że kilku cwaników oszukując go niszczyło jego skuteczność od lat. Wiec nie powinno sie gryzc reki ktora jesc daje.

> MMP wiem że PL jest trudny - stąd najpierw skupienie się na PL. Stad wiem smile.gif ze poradzimy sobie z EN.

Powiem więcej, mając obcykany PL możemy się zająć większością języków łacińskich i słowiańskich.

> MMP wiem że PL jest trudny - stąd najpierw skupienie się na PL. Stad wiem smile.gif ze poradzimy sobie z EN.

Powiem więcej, mając obcykany PL możemy się zająć większością języków łacińskich i słowiańskich.

tak troszkę abstrahując to mi się wydaje że właśnie takie inteligentne spam maszyny zajeżdzą google do końca :P

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności