Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie odpowiadasz na pytania. Niczego nowego nie dodawałem, a mnie praktycznie wyzerowało. Wieloletnie domeny. Dopiero co płaciłem za konto PRO, a wy takie numery odwalacie.
Proszę mi natychmiast przywrócić punkty chociaż do czasu zakończenia opłaty za konto PRO i zaprzestania łamania przez was własnego regulaminu.

2 godziny temu, Xann napisał:

Jak zostało napisane powyżej, są przymowane tylko i wyłącznie serwisy na których sprzedaje się publikacje w innych serwisach 

Przymowane

Ja pierdziu T9 ;)

Na których sprzedajemy publikację///

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

To nie można było tego ogłosić miesiąc czy dwa temu? Jakiś mailing czy coś?

I dziwnym trafem Twoje domeny mogą mieć „więcej niż jedną kropkę”.

Jesteś niepoważny, ale o tym już każdy wie.

@M0drzew wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale tak, miałem w tym systemie nawet 6 letnie domeny. Nie każdy jechał schematami i obrywał od G przy każdej okazji.

@ttah jak już wspomniałem usuwamy strony z systemu na których nikt nie kupił by linka nawet za 5 zł, a zależy nam na stronach na których robi się publikacje, jeżeli masz takie to zapraszamy. Wiesz jak jest na spamie dziś nikt nie che wywieszać linków, a na fajnych serwisach wszyscy są chętni, wiec zamiast krzyczeć ze zaplaciłeś 36 zł i żadasz satysfakcji , dodaj takie domeny na ktorych każdy chetnie kupi publikacje 

Marketing internetowy dla firm

E-weblink.com byłby ostatnim miejscem do którego dodałbym strony, które mogą zarabiać w Whitepress czy Linkhouse. Ale to nie jest przedmiotem tego o co mi chodzi. Ja się zmian w systemie nie czepiam, tylko sposobu w jaki je przeprowadziłeś.

Wiec tak, ? Reaktywacja 2020 
  • zostały z sytemu usunięte wszystkie domeny.
  • można do systemu dodawać tylko domeny na których sprzedaje się publikacje 
  • jest moderacja serwisów wiec przyjmowane są tylko strony ktore załapały by się do wihitepress lub linkhaus 
  • system idealnie nadaje się do podlinkowania i dopalania artykułów
Uwaga, osoby nie posiadające serwisów zostaną usunięte z systemu, System bedzie zamknięty tylko dla osob posiadających własne PBN 

30 minut temu, Gamsiu napisał:

Czemu nie wystawiacie faktur?

Brakuje mi faktury za maj i czerwiec.

Zgłoś do US, wystawią bardzo szybko.

Ja tak robię nauczony doświadczeniem.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

e-weblink obserwuję z sentymentu do dziś (mam nawet jeszcze pendrajwa z eweba ;) ) , ale @Xann - to wygląda jak jakieś harakiri. Strasznie zdawkowe informacje podajesz odnośnie tak gruntownych zmian w systemie (w zasadzie jest to już inny system z tego co podajesz, a na www nadal widnieje stara strona).

Apel o rozwagę i szacunek dla garstki pozostałych użytkowników :)

1 godzinę temu, Finan napisał:

Zgłoś do US, wystawią bardzo szybko.

Ja tak robię nauczony doświadczeniem.

No tak 2x po 36 zł, zgłość to :)

Godzinę temu, okazwłoka napisał:

e-weblink obserwuję z sentymentu do dziś (mam nawet jeszcze pendrajwa z eweba ;) ) , ale @Xann - to wygląda jak jakieś harakiri. Strasznie zdawkowe informacje podajesz odnośnie tak gruntownych zmian w systemie (w zasadzie jest to już inny system z tego co podajesz, a na www nadal widnieje stara strona).

Apel o rozwagę i szacunek dla garstki pozostałych użytkowników :)

System się zamyka, bedzie systemem prywatnym, wchodzą do niego tylko i wyłacznie właściele PBN na których można robić publikacje, w kolejnym kroku system zostaje zamknięty i nie bedzie przyjmował userów chyba ze ktoś ma minimum 50 serwisów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności