Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Enginiary powstały z mysla o autuomatyzacji wiec musza byc na nią gotowe :P.

Z drugiej strony kiedys bylo kilka wiekszych serwisow czy to zle ze wiekszosc teraz jest na php :) i ma site 2 K minimum a jeszcze 3 lata temu srednia site to 50 podstron.

Takie czasy, zmienia sie technologia, ludzie ktorzy to robią zaczynają robić tak samo jak robią wyszukiwarki.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

eee nie nie, ja nic nie reklamuje :P ja pracuje nad wyszukiwaniem a nie nad :) generowaniem.

My tylko sobie testujemy. Taki spam pewno nigdy nie zaistnieje.

Ide po redbulla bo zasypiam a jeszcze masa pracy.

BUNCOL dlaczego plany :) przeciez ja nie chce tego public. Jakbys zerknol na linki do tego katalogu :) to bys wiedzial ze temat byl mase temu- tylko poprostu nie zapodałem tego jak qlweba publicznie bo sam wiesz jakby sie to zakonczylo. Ale nie znaczy to że takie rzeczy nie istnieja w sieci. Ja nie robie dla public tylko do testów sobie.

> że szook ma zawsze ambitne plany ale później nic z nich nie wychodzi

Ostatnio mu niestety wychodzi, tylko jak już zostanie coś zrobione to się tym nie chwali. Daje wam wskazówki jak coś zrobić, robiąc samemu coś podobnego. Po prostu wykorzystajcie to co napisaliśmy i róbcie to, a nie czekajcie na gotowca.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Ostatnio mu niestety wychodzi, tylko jak już zostanie coś zrobione to się tym nie chwali. Daje wam wskazówki jak coś zrobić, robiąc samemu coś podobnego. Po prostu wykorzystajcie to co napisaliśmy i róbcie to, a nie czekajcie na gotowca.

Nie to miałem na myśli :P Chodziło mi o jego wcześniejsze projekty, z tego co pamiętam to wyszukiwarka, komunikator, radio pisane o tym było dużo, ale tego nie ma :/

To o czym teraz pisze do daje wiele inspiracji do nowych pomysłów, które będzie trzeba przetestować samemu i wyciągnąć własne wnioski.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

MMP bo ja sobie piszena PIO :P jak cos dzialac moze a po co mam pokazywać jak wyglada na layoutach.

Ludzie zajadą każdy pomysł jak im dasz gotowca, przykład systemy, qlweb i inne.

A tak :) jest spokojnie, pomysl jest, w sieci nie :) i jest ok.

Ogółnie wazne że można zrobić .

Buncol wierz mi :) zatyruje nad realizacją pozostałych ;). Radio żyje ale są wakacje wiec audycje od września :).

Nie jest łatwo ogarnąć tak dużo. A ja poprostu lubie miec wiecej niż jestem wstanie obrobić. To motywuje do myslenia nad optymalizacją i automatyzacją pracy.

Dużo z tych napisanych działa tylko poprostu ujawniłem w jakimś mniejszym gronie i gdzies tam sobie ludzie grzebią.

Wyszukiwarka :) nie bede ci objaśniał dlaczego się zmienił koncept. Ale pewne projekty zostawiłem bo nie wypadało.

> Chodziło mi o jego wcześniejsze projekty, z tego co pamiętam to wyszukiwarka, komunikator, radio pisane o tym było dużo, ale tego nie ma :/

Z radiem nie wiem jak jest, komunikatora nie pamiętam. A wyszukiwarka(ta wyszukiwarka to od początku była spamiarką) musiał porzucić, tak się dzieje że niektórzy zmieniają obozy. Najpierw spamują, a potem idą pracować w wyszukiwarkach. Tak się stało z Szookiem. Hakia, a generatory to hobby :P

---

No dobra, z radiem to szook Ci wyjaśnił na górze :)

Dużo z tych napisanych działa tylko poprostu ujawniłem w jakimś mniejszym gronie i gdzies tam sobie ludzie grzebią.
No i dobrze bo nie można o wszystkim pisać głośno :)
Buncol wierz mi smile.gif zatyruje nad realizacją pozostałych smile.gif. Radio żyje ale są wakacje wiec audycje od września smile.gif.

To dobrze, bo myślałem, że z tego nic nie będzie

Panowie działajcie nad tym e-weblinkiem, żebym mógł za parę miesięcy napisać, że ten system jest naprawdę skuteczny :P

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Buncol bedzie bo nie zabralem sie sam :P

Troche robi kazdy i jest szansa samemu sam wiesz że mozna stracic siłe i zapał. A jak już kilka osob siedzi to się wzajemnie motywuje i opierdziela że nie jest zrobione :).

najwazniejsze zeby wlasnie nie walczyc o site: tylko o ilosc domen z srednim site czy to pod systemy czy też nie.

Wzgledem systemu ci nie potwierdze bo ja to tam wole zabawki a system poprostu przy okazji na tym skorzysta.

Wazne ze rozwojowy i otwarty na pomysly :).

A znajac wlasciciela wiem ze przyjmuje kazda uwage. Choc nie kazda trawi :). Lecz najwazniejsze że analizuje.

Przecyztałem co na mazgraliście nie na temat i starczy :P Wstrzymajcie się bo lubie być na bierząco w tym temacie, ale musze też robić inne rzeczy.

Załóżcie temat Zycie szooka i bedziecie pisali o wszystkim lub w topicu o linkornie :) ...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

> Panowie działajcie nad tym e-weblinkiem, żebym mógł za parę miesięcy napisać, że ten system jest naprawdę skuteczny smile.gif

Wydaje mi się że póki co jesteśmy najbardziej otwarci ze wszystkich systemów, ale może tylko mi się wydaje. Wiem nie jestem obiektywny :P

Ale jak już pisałem, Weblink jest stale aktualizowany i wszystkie zmiany są dyskutowane w naszym gronie(to akurat Xann pisał).

Wracając do głównego tematu (czyli red bulla).

Pochwalcie się może ile "przepijacie" więcej czy mniej niż tu.

Może zmiencie temat.

P.S. do 100 nie daleko. Dziś czy jutro będzie ?

Ten temat jest lepszy niż wspomniana wyżej spamiarka :P

(L)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności