Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Afrael a jak robie subdomenhy:

subdomena.www.super.pl

subdomena2.www.super.pl

subdomena3.www.super.pl

to teraz zapytanie site:www.super.pl zwróci site wszystkich serwisów (subdomen) a wystarczy że umieścisz linki systemu na domenie www.super.pl

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

CrashXT pamiętaj o ręcznej moderacji :) a taka domena, jak się rzuci adminom w oczy, to z miejsca banik :P

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Jak byś widział strony na moim koncie :)... Site po 100, 150 :)... dostaje marne pkt za mocne stronki :) sa tez i katalogi by nie było, ze mam 5k punktów, ale starałem sie tam dać wartościowe strony :)... Myślisz, że łatwiej zrobić sub.www.domena.pl niż zaindeksowac opisy gg? ....

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Sugeruję przetrzepać domeny linkujące w systemie pod względem PR. W trwającym właśnie cyrku pt. update/eksport BL i PR mnóstwo śmietników z niezłym dotychczas PR dostaje wyzerowany PR! Wszystko wskazuje na to, że jest to ręczna robota świeżo zatrudnionych polskich blondynek w G., ponieważ kryteria tego zerowania są zaiste blondyńskie :) oraz codzień coś nowego leci w dół :) (automat załatwiłby sprawę w dwa dni i po bólu), ponadto widać jak na dłoni, że niektóre śmietniki są "pod ochroną", ale to pewnie podobna sprawa jak z wieloma redaktorami DMOZa i ich podopiecznymi.

Moje spiskowe widzenie świata wokół G. utwierdza się w sposób ciągły.

P.S. Sprawdzanie PR jak widzę systemie chyba jest tylko "na dzień dobry"?

P.P.S. A może patrzeć na BL które pokazuje G.? Coraz więcej jest serwisów WWW z PR zero i kilkaset BL!

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

ja jestem za punktowaniu strony za site (oczywiscie z limitem), PR , oraz BL z yahoo na przyklad

Ja na 95% moich stron blokuję Yahoo, wiem, że nie tylko ja, więc taki sposób odpada.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

ja jestem za punktowaniu strony za site (oczywiscie z limitem), PR , oraz BL z yahoo na przyklad

Ja na 95% moich stron blokuję Yahoo, wiem, że nie tylko ja, więc taki sposób odpada.

Ma to jakis wplyw jesli zablokujesz roboty yahoo u siebie na indeksowanie linkow z innych stron do Ciebie ?

jakiś ma - bo jak Mkane napisal nie tylko ON - wiec ilosc linkow wskazujacych jest tylko z tych domen ktore nie blokuja.

Nie zliczy linkow z domen ktore blokuja Yahoo choc smialo mozna powiedziec ze jest to marginalna ilosc i tylko jakas czesc witryn.

Tez popieram pomysl z analiza linkow wskazujacych - tylko tutaj tez kwestia ich jakości - link linkowi nie jest rowny.

Nie bede dawal przykladu ale sam mam domeny ktore maja w Yahoo 6 tys linkow i sa takie co maja 2 K.

Ta 1 domena posiada np 5000 linkow z podstron ze zbanowanej domeny ta 2 calkiem inne.

Wiec jakby Yahoo nie jest dobrym wyznacznikiem mocy domeny w google.

jakiś ma

Dlatego ze ON blokuje yahoo to nie bedzie indeksowac do niego linkow z innych stron?;)

W zaden sposob ma to sie to co Ty napisales do tego co ja wczesniej napisalem, bo to ze mkane blokuje yahoo nie wplywa w zaden sposob na innych uzytkownikow, aby i oni robili to samo, zreszta - przeczytaj jeszcze raz co jest w moim poscie i na poczatku Twojego ;)

A co do analizy wartosci strony, oprocz ilosci BL wartaloby sprawdzic PR/czy jest w indeksie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności