Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja mam teorie na weblinka :) .

Robie podstronę na 10 domenach

.html do niej daje po 100 K punktów a te podstrony 301 przekierowuje na główny pozycjonowany adres - i jak ładnie wskakuje :) a nastepnie juz stopniowo daje linki do głównego adresu :) .

Szook to działa?

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

jak masz nadmiar punktów to tak, jeszcze bana ani filtra nie wylapałem, przenosi mniej mocy ale przenosi dość bezpiecznie.

Podstrony oczywiście z tych domen nigdzie sie nie pokazują.

Robie dość często też tak:

podstrona/tresc tematyczna/linkuje okolo tygodnia - 10 K na podstronę, robię 301 - linkuje 50-100 K przez około 2 tyg, zostawiam 301, linki przenosze na glowny adres.

Oczywiście można się bawić z mniejsza ilością pkt, choć przy 1 K i pozniej 10 K mija się to z celem.

Oczywiście linki z anchorem który nas interesuje :).

Teraz testuje podobną wersje lecz lekko zmienioną - efektów jeszcze nie znam do końca bo jestem w połowie testu.

Tzn - 10 podstron tematycznych umieszczony na różnych domenach, linki z systemu do tych podstron oczywiscie na anchor tematyczny. Z mojej glownej linki do tych podstron. Linkując do podstron na innych domenach przebiłem linkowane podstrony. Teraz chce sciagnac linki do tych podstron na domenach i na tych podstronach zrobic 301 - zobacze jaki bedzie efekt bo jeszcze tak nie testowałem.

Ogolnie takie manewry potrafia bezpieczniej wbijac szybko strony na hasełka.

Mysle ze za tydzien gora 2 powiem co z tego wyszło. Bo ciezko jest mi ostatnio okreslic czas w jakim cos zadziała - raz jest to 2 dni, a czasami tydzien nic nie rusza. Google cos miesza.

to takie z nudów :).

A co do tematyczności linkowania i wbijania strony nie linkami wskazującymi a linkami wychodzącymi do tematycznych możesz zaobserwować właśnie na hasło jak pozycjonować.

4 linkowały do 5, wszystkie 5 wskoczyły, ale zanim to nastąpiło te 4 były linkowane tematycznie i jakoś się powiązały na tyle że link wychodzący spowodował umieszczenie danej strony która linkuje także wysoko.

Kiedyś też tak robiłem ale ostatnio widzę że to działa bardzo mocno i można w inny sposób stosować systemy, czyli do budowania tematycznego zaplecza - nie chodzi tutaj o teksty na danej stronie ale o linki jakie wskazuja na domene która do nas pozniej linkuje.

Fajnie to wszystko działa jak narazie - za jakiś czas powiem coś więcej co do drugiego testu. Czy poszła do kosza czy wyskoczyła w miare wysoko w krótkim czasie.

a tak zmieniajac temat.

to nie myslicie moze w e-weblinku dac jakiegos API do tego zeby nie trzeba bylo logowac sie do was i recznie tylko pod jakies swoje automaciki podlaczyc :P

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Możesz napisać sobie i podłączyć automaciki, które będą się za Ciebie logowały :P Ja mam takiego i działa bez zarzutu :P

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Możesz napisać sobie i podłączyć automaciki, które będą się za Ciebie logowały :P Ja mam takiego i działa bez zarzutu :P

mozna sobie wiele rzeczy napisac:) ale skoro ktos ma abicje tworzyc system linkow to czemu nie moglby api zaimplementowac niektorym by to ulatwilo zycie ;) zamiast tylko curl i curl ;)

pozdr

428x60.gif

Niestety admin weblinka jest bardzo uparty i nie chciał się zgodzić na API, a proponowałem to już pare miesięcy temu :P

a nie chcial sie zgodzic 'bo ... ' ?

pozdr

428x60.gif

[...]zamiast tylko curl i curl wink.gif

Jeśli umiesz napisać skrypt do obsługi API to chyba nie ma też problemu, żeby dopisać kilka linijek do logowania :P

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

w sumie nie musi pobierac non stop/

System wymienia paczk wzgledem domen na 1 dobę. Wiec jeżeli obleci szybciej to później może sobie odpoczywać.

I później znowu przeleci domeny i zacznie pobierać. Pobieranie nie musi trwać non stop, ma poprostu tylko wymieniać paczki co wyznaczony czas.

U mnie wygląda to tak

keywords

dodano: 12.08.2007 https://www.domena.pl

ostatnie pobranie: 14:14:13, 14.08.2007

wartość ePoint: 27% -- -- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 223,060 6,928

Więc narazie widocznie przejechał rozdzielanie i zacznie za jakiś czas na nowo - względem punktów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności