Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

To znaczy ze jest jakaś wartość graniczna punktowa na dana frazę na dobę np: 100 tys?? czy może 1 mil??

Dobrze by wiedzieć bo poco dawać więcej punktów jak można przeznaczyc je na inna fraze.

P.S

zaraz 100 peknie

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdzieś chyba Szook pisał o tym, aby mieć takie dwie maszyny, bo jak jedna na dłużej padnie to doopa :)

Ja zabezpieczyłem się Linkor'nem... No ale z moich obserwacji wynika, że najlepszy jest e-weblink...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Niby działa, ale wygląda tak jakby ktoś/coś regularnie restartował SQLa albo są takie przeciążenia, że system raportuje brak połączenia z bazą, a forum weblinka wyświetlił przed minutą:

Strona wygenerowana w 20.737 sekund z 10 zapytaniami.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Cieżko działa zarządzanie linkami. ale sam system jest stabilny wzgledem emisji linków więc jakby żadnych takich filtrów nie bedzie :).

Z tego co wiem jest upgrade softu na dedyku i czasem przymula ale emisja linków idzie prawidłowo poza pobraniem nowych paczek.

Wiec jezeli zostały pobrane do 18 jakies to praktycznie jest ok - bo wymiana nastepuje co 24 H.

O widze ze juz wsio działa stabilnie.

Po tej powiedzmy awarii ostatniej pokazuje mi tak:

https:xxxxxxxx

ostatnie pobranie: brak

wartość ePoint: osiągnieta

a wcześniej było tak:

https://xxxxxxxxx

ostatnie pobranie: 16:17:51, 13.08.2007

wartość ePoint: 70%

Coś sie zmieniło w podawaniu parametrów pobrań??

P.S

Następny post na 100 będzie stronie :)

Masz Szooku swoja setna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności