Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

No ja już odkryłam i cieszy mnie to co piszesz - mimo, że sprzedaje punkty taniej to zarabiam 2 razy wiecej i mam bardziej zadowolonych klientow.

Ps. proponuje zrobic pobranie zamiast po 50pkt to po 5000pkt, przeskoczenie adwordsów 3 pobraniami będziesz miał gwarantowane

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miarą sukcesu w Polsce jest ilość pieniactwa, cóż taka nasza mentalność nnarodowa :-)

Nasza Brzoza potrafi zarobić kolosy bez wywieszenie oferty, jestem porażony tym sukcesem, szkoda że inni nie zdradzają gdzie zazarabiają kasę tylko kogo się nie zapytam to: "stary daj spokój bida aż piszczy" a tu proszę światełko w tunelu jest nowy Polski Salomon co sprzedaje dwa razy więcej za dwa razy miej, to lepiej jak T-mobile,

Aha @Brzoza Twoj pomysł jest debilny

Marketing internetowy dla firm

"stary daj spokój bida aż piszczy"

Xann no przeciez nie musisz pisac jak jest w e-weblinku, bo kazdy wie i kazdy wie jak jest w systemach gdzie jakosc jest podstawa np. statlink subdomen 0, seomatik subdomen 3, vseo subdomen 3, gotlink subdomen 5 i na szarym koncu spam weblink subdomen 10, wiec chyba nikogo nie dziwi ze zostales z bidą ale na spamach w postaci 10 subdomen i regionalek nikt nie chce już linkować.

Zanim nazwiesz jakis pomysl debilnym zobacz na swoj dobytek ze 100k linkami, nie dlugo wyprzedzi Cie vseo i seonet a o 7 mln linkow u konkurencji mozesz tylko pomazyc.

Oto przepis jak w dzusiejszych czasach uzywac eweblink,a podany przez znanego wszystkim Wedrowca:

".....Zeby uniknąć spadków po czasie i uzyskać lepsze wyniki końcowe trzeba po prostu startować od mniejszej liczby punktów.

Zgadzam się również generalnie z " E-weblink według mnie ma swój punkt krytyczny." tylko ten punkt jest dla większości fraz na poziomie 1000-2000 pkt.

Dodatkowo po miesiącu wnioski?

Czyli po prostu: startujemy z poziomu dużo niższego (200-750 pkt w zależności od trudności frazy) wszelkie zmiany/podbicia robimy po zauważeniu efektów z odczekaniem co najmniej 3-4 dni od tego momentu tak żeby zaobserować tendencję chociaż w stopniu minimalnym. W praktyce zaglądamy co 4-7 dni, reagujemy raz na 2 tygodnie.

Dowalenie 2-3K na wejściu czy więcej i dalsze pompowanie punktami w perspektywie 6-12 miesięcy często skutkuje ciągłym spadkiem pozycji. Na co remedium zazwyczaj jest wyłączenie eweba :)

I tak powyżej macie 99% "tajemnicy" pozycjonowania ewebem fraz łatwych do średnich ;)......."

Cenny punktów idą w górę.Oto

....

Z punktu widzenia sprzedawcy - super. Tyle, ze kołem zamachowym systemu nie są sprzedawcy, a kupujący.

....

Dokładnie tak, masz racje dlatego warto dodawać strony do systemu skoro jest tylu kupujących.

......

A równanie jest proste jak napisał wczesniej @Vortex:

Brak kupujących = brak chętnych do dodawania zaplecza do systemu

Biznes to Biznes litości nie ma :P

Racją, święte słowa, zobacz ilu jest chętnych na punkty, jeszcze nigdy e-weblink.com nie miał takiego zapotrzebowania

widać moc

a.jpg

Racją, święte słowa, zobacz ilu jest chętnych na punkty, jeszcze nigdy e-weblink.com nie miał takiego zapotrzebowania widać moc

Aha, przyjmujesz, ze cena jest wyznacznikiem mocy tak? Czyli potwierdzasz ze skoro ceny spadly z 500zł na 200zł to weblink jest 60% slabszy niż jakis czas temu przy uwzglednieniu ze konkurencyjne systemy statlink, seomatik, gotlink ceny maja stabilne od wielu lat.

I ciagle nie moge zrozumiec z tą mocą. Dlaczego nagle teraz ktos mialby zobaczyc moc skoro kryteria dotyczace subdomen w e-weblink sa najgorsze na rynku (vseo, gotlink, statlink) tak samo jak stosunek poziomu site do wielkosci paczki z linkami jest najgorszy - wiesz o co chodzi? (vseo paczka 30 linkow a wymagany site 200, gotlink 200 linkow wymagany site 100, weblink 250 linkow a promowanie niskiego site - co oznacza ze szansa na zauwaznie mojego linku w weblinku pzrez Gogole jest najnizsza) - dlatego skad ta moc mialaby sie wziasc przy tak niskich kryteriach ktore ustaliles?

...I ciagle nie moge zrozumiec z tą mocą...

to akurat nikogo pewnie już nie dziwi że nie masz pojęcia o mocy, ale mnie dziwi że dziewczyna interesuje się tak wnikliwie danymi technicznymi :-) , ale wybacz nie mogę uchylić nawet rabka tajemnicy skąd e-eweblink czerpie sile i moc bo jak zawsze konkurencja by skopiował to rozwiązanie i mogło by to wppłynąć na nasza pozycję lidera na rynku a co zatem idzie na olbrzymi popyt na punkty e-weblink'a

ps. mogę Ci jedynie powiedzieć że my nie wlewamy pustych punktów do systemu

Najpierw dodam że nie faworyzuje żadnego systemu jestem zwykłym użytkownikiem który kupuje punkty.

I tak się zastanawiam @Xann co masz na myśli że nie wlewacie pustych punktów? Przewija się to już nie jednokrotnie i nie mogę tego zrozumieć.

Przetestowałem oby dwa systemy. I w gotlinku mam za 1000 pkt. około 28 pobrań, a w e-weblinku tylko 18 czyli dużo mniej, a cena za punkty jest dużo większa.

Tam na dodatek paczki są dużo mniejsze, czyli link zostanie wyświetlony dużo częściej i to na większej liczbie domen, bo więcej pobrań. Jeśli chodzi o jakość stron to w jednym i drugim można znaleźć naprawdę kichę, tak że e-weblink na pewno nie jest mocniejszy przez jakość domen. Mógłbym podać od razu przykłady, ale tego nie zrobię bo to kogoś zaplecza, a tak się nie robi.

Prosiłbym cię Xann o przekonanie mnie jak i pewnie innych użytkowników :) co masz na myśli wlewanie pustych punktów. Bo ja, jako klient twojego systemu tracę. Mam mniej za więcej. Chyba że właśnie czegoś my nie wiemy? Bo ja tu nie widzę pustych punktów, bo niby gdzie? Jak po testach wychodzi że w gotlinku mam za mniejsza cenę więcej linków. Dla mnie puste punkty by były, jak by niby pobrania linków były a ich de facto nie wyświetlało, a tak nie jest.

M@K chyba raczysz żartować mówiąc że nie wiesz nic o pustych punktach, zobacz Gotlink w skali ostatnich 30 dni stracił ponad 14000 adresów a zyskał dodatkowych 60mil pkt,

.....

Październikowe bonusy wygenerowały ok 60mln dodatkowych punktów .....

podkreślam "dodatkowych",

Też to zauważyłem i chciałem nawet o tym napisać. Ale z drugiej strony, mnie jako użytkownika który tylko kupuje punkty, to co mnie interesuje jak oni tam liczą osobom które dodają strony i jakie oni bonusy dostają. Dla mnie który kupuje dalej jest korzystnie kupić, bo mam za mniej dużo więcej pobrań. Kupujący tych niby pustych punktów nie widzi, bo gdzie? Gdzie ja straciłem? Gdzie tracę? Na którym etapie. Bo tego nie mogę zrozumieć.

No chyba widać je w tym, że masz więcej pobrań ale na te same domeny - 30 pobrań tam na 5 domen a w e-w 20 pobrań na 15 domen. Tak mi się przynajmniej wydaje.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności