Skocz do zawartości

[analiza] http://finger.devtown.net

skkf

Rekomendowane odpowiedzi

Co uważacie o mojej stronie pod względem optymalizacji i pozycjonowania. Czy jest dobrze skonstruowana, czego brakuje...

Wmieniam sie takim linkiem:

<a href="https://www.finger.devtown.net" title="Portal Fingerboardowy - fingerboard, finger, techdeck"><b>fingerboard</b></a>

Czasami

<a href="https://forum.finger.devtown.net" title="Portal Fingerboardowy forum - fingerboard, finger, techdeck"><b>fingerboard forum</b></a>

Hmm, google często łazi po moich podstronach, ale rzadko je indeksuje. Ostatnia kopia podstrony jest jeszcze na starym designie. Mam pr=3 z www.

Strone głowną indeksuje raz na mniej więcej 2 dni.

Hmm.. oceńcie i pomóżcie rozwiązać problem z podstronami, wiem, że było, ale nadal nic nie rozumiem... :)

Zależy mi, aby dobrze było zaindeksowane forum.

I jeszcze, kiedy pokażą się linki (link:www.finger.devtown.net), już większość innych stron z moim linkiem jest zaindeksowana, ale gógl nadal linków nie chce mi pokazać... A jednak wspiąłem się na #6 w google.pl - światowy interenet, heh a na np. google.jp nigdzie nie ma mojej stronki =]

1. zmień linki na bezwzględne nie wiem jak to wygląda w mambo ale taka konwersaj zawsze pomaga

2. włacz w mambo "przyjazne linki"

3. odwórć kolejność w title , najpierw słowa klucze potam nazwa strony

4. wydaje mi się że mambo generuje sam Title do strony, jeżeli tak to włacz taką opcję lub zainstaluj odpowiednią kontrybucję

5. w wymianie linków też odwróć kolejność najpierw keywordsy potem nazwa strony

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zmieniłem, teraz title są dynamiczne. G. zaindeksowało niektóre moje podstrony.

Czy w linkach którymi się wymieniam, jak zmienię kolejność - slowa kluczowe najpierw - to dużo zmienii? Póki co wyniosły mnie na 1 miejsce.

I czy jest szansa, aby na www .google .de moja strona fingerboard .devtown .net przegoniła fingerboard .de?

Czy w linkach którymi się wymieniam, jak zmienię kolejność - slowa kluczowe najpierw - to dużo zmienii?

spróbuj, sam się przekonasz

I czy jest szansa, aby na www .google .de moja strona fingerboard .devtown .net przegoniła fingerboard .de?

to zalezy w jakim dc i skąd będziesz obserwował wyniki, poza tym wszystko jest mozliwe...

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności