Danae1983 Opublikowano Czwartek o 14:38 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:38 Hej, lata temu robiłam seo i była pierwsza na frazę "pozycjonowanie" i "pozycjonowanie stron", login Danae. Pewnie stara gwardia pamięta. Teraz doszły mnie słuchy że seo wróciło... Stąd moja ponowna wizyta tutaj - dzień dobry i życzę udanych testów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano Czwartek o 14:47 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:47 Ale wiesz, że za dubel konta dostaje się bana? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae1983 Opublikowano Czwartek o 14:49 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:49 No to dostanę bana - starego hasła już nie pamiętam, a maila na które jest zarejestrowane konto już dawno nie mam - domena wygasła jak seo padło w 2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano Czwartek o 15:52 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:52 Godzinę temu, Danae1983 napisał(a): Danae Pamiętam, dzień dobry Godzinę temu, zgred napisał(a): ban A może przymkniesz oko na ten jeden dubelek Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano Czwartek o 15:57 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:57 4 minuty temu, Nikonem napisał(a): A może przymkniesz oko na ten jeden dubelek słabo widzę ostatnio ... 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae1983 Opublikowano Czwartek o 17:25 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:25 Bardzo chętnie odzyskam hasło lub zmieńcie mojego maila to odzyskam sobie sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano Czwartek o 17:26 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:26 Jest dobrze, przynajmniej znamy Twoją datę urodzenia Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae1983 Opublikowano Czwartek o 17:46 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:46 19 minut temu, Nikonem napisał(a): Jest dobrze, przynajmniej znamy Twoją datę urodzenia Otóż to - skończone już 42 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano Czwartek o 18:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:31 42 minuty temu, Danae1983 napisał(a): 42 Biorąc pod uwagę, mniej więcej, średnią wieku na PiO tutaj jesteś nastolatką 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 20 godzin temu, zgred napisał(a): słabo widzę ostatnio Żebym Ci wzroku nie poprawił 1 1 Moja fotografia kulinarna Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu W dniu 20.02.2025 o 15:38, Danae1983 napisał(a): Teraz doszły mnie słuchy że seo wróciło... Rozwiń temat HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 6 godzin temu, Beerbant napisał(a): Żebym Ci wzroku nie poprawił a yo któraś wraca na łono przyjażne? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 39 minut temu, zgred napisał(a): łono Oj, ryzykownie grasz, zaraz wpadną jakieś cycki z obszernych fotograficznych archiwów Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 6 minut temu, Nikonem napisał(a): Oj, ryzykownie grasz, KMWTW mało wiesz .... 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu W dniu 20.02.2025 o 16:52, Nikonem napisał(a): Pamiętam, dzień dobry A może przymkniesz oko na ten jeden dubelek też (chyba) pamiętam z pamięcią to już różnie z tym mailem to mam jedno stare konto na twitterze: login i hasło mam, ale upierają się żebym jakiś kod z maila podał a maila już właśnie nie ma. No i nie idzie się z nimi dogadać, konto istnieje, dostać się do niego nie da. Tutaj myślę admini będą łaskawsi Tak mi się skojarzyło, może lekko bez sensu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi