Skocz do zawartości

Pozycjonowanie wg.. Monty Pythona?

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

sorry ze wklejam znane nam texciki z ofert pozycjonerów okupujących allegro - ta oferta szczególnie zadziałała mi na nerwy - dziwię się, że admini allegro pozwalają na tego typu aukcje:

Koszt pozycjonowania to 30 zl miesiecznie za frazę. Po każdym miesiącu wysyłam do Państwa email z wynikami i na tej podstawie decydują Państwo czy płacić za następny miesiąc. Taka metoda pozwala obniżyć koszty pozycjonowania, a klient ma kontrole nad postępami prac. Po miesiącu można zmienić pozycjonowane frazy na inne i w ten sposób wypozycjonować większą ilość mniejszym kosztem. Nigdy nie gwarantuje i nie obiecuje określonej pozycji, ale wyniki są czasami zaskakująco dobre, co można zobaczyć na mojej stronie firmowej. Bez podpisywania umów i bez żadnych zobowiązań sami Państwo decydują jak długo pozycjonować swoją stronę.
"Nigdy nie gwarantuje i nie obiecuje określonej pozycji, ale wyniki są czasami zaskakująco dobre" mój ulubiony kawałek... Boże co ten pokemon sobie myśli (a z drugiej strony kasiorę jakąś na tym robi i uczciwie przyznaje sie ze nie umie)

klika kliknięć myszką i lądujemy na stronie domowej tego zawodnika. A tu już teorie z księżyca:

PR - PageRank - matematyczny algorytm stworzony przez Google, na podstawie którego obliczana jest ważność znalezionych stron dla każdego zapytania a także liczbowy efekt działania tego algorytmu.

widać, że kiedyś, coś, gdzieś, ale w którym kościele?... wyrażenia "ważność" oraz "liczbowy efekt" rządzą

Link popularity - Wartość otrzymana dla zapytania (link:adres strony)

działa znakomicie :D

Pozycjoner - Prawidłowa nazwa konsultant ds. pozycjonowania stron www/seo

to jak ze mną się nikt nie konsultuje to jestem rolnikiem?

Katalogowanie stron jest najważniejszą czynnością w pozycjonowaniu.

no tak, bez addera ani rusz...

Co się dziwić, rozejrzyjcie się dookoła, popytajcie znajomych informatyków, którzy po troszę parają się webmasterką, większość z nich "wie, na czym polega pozycjonowanie" i sami "kiedyś pozycjonowali" :D

Koleslowi od oferty "pozycjonowanie" adderem wyszło na kilka prostych fraz, więc doszedł do wniosku, że jest pozycjonerem. Większość dzisiejszych seomistrzów zaczynała od qlwebów ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Oferta niepoważna, ale uczciwa sama w sobie. Jeśli ktoś się zastanawia czy pozycjonować hobbystyczną stronkę o swoim piesku czy nie to może sobie spróbować i wspomóc dzieciaka, przynajmniej nie kradnie taki ze sklepu tylko zajmuje się czymś co jest dla niego ciekawe i dostaje jeszcze parę groszy na kieszonkowe. W sumie wszyscy się kiedyś czegoś uczyli :)

no wlasnie to nie dzieciak... jakiś koleś który prowadzi biznes przez net - ma sklep + sprzedaje na allegro

w komentarzach można zauważyć, że przedmioty na allegro mają u niego 2x większą cenę niż w jego sklepie

:) i na paragonach pakowanie uwzględnia...

Koszt pozycjonowania to 30 zl miesiecznie za frazę. Po każdym miesiącu wysyłam do Państwa email z wynikami i na tej podstawie decydują Państwo czy płacić za następny miesiąc. Taka metoda pozwala obniżyć koszty pozycjonowania, a klient ma kontrole nad postępami prac. Po miesiącu można zmienić pozycjonowane frazy na inne i w ten sposób wypozycjonować większą ilość mniejszym kosztem. Nigdy nie gwarantuje i nie obiecuje określonej pozycji, ale wyniki są czasami zaskakująco dobre, co można zobaczyć na mojej stronie firmowej. Bez podpisywania umów i bez żadnych zobowiązań sami Państwo decydują jak długo pozycjonować swoją stronę.

Co w tym dziwnego? nie każdego kto chce się pozycjonować musi być stać, żeby płacić za tą usługę 5000zł miesięcznie a to że nie może nic zagwarantować to chyba normalne?, umowy z Google przecież nie ma podpisanej.

Jak ktoś się nie zna i nie ma wymagających fraz to zleca SEO komuś takiemu, poważny klient i tak będzie wymagał faktury i dobrych referencji.

Aha, no to już zupewnie inna sprawa. A gdzie reklamy?:)

żartuje, wiem , że na poważnych stropnach reklamy raczej nie stosują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności