Skocz do zawartości

Odswiezanie page rank i stron z BL

pavka

Rekomendowane odpowiedzi

@Van: ja tak mam na jednej witrynie, ze ostatnio uzyskal dostep w lutym ;) ale to podobno glowna strona moja wyleciala za duplicate bo rzeczywiscie mialem 2 domeny zaindeksowane w google z tym samym serwisem, co do drugiej domeny to zwykle mam 2-3 dni w plecy czyli 20 maja mam info, ze bot byl 17-18 maja u mnie, mam okolo 4k podstron i indeksowanie srednie /nie moge dac szybkie/

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

No zobaczymy jak to bedzie..interesuje mnie kiedy wpadnie ;) nie mam mysle problemu duplicate gdyz nie mam dwoch domen o tym samym serwisie... czas pokaze

A apropo dupicate... skad przypuszczenia ze to byl problem u Ciebie?

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Czekaj czekaj ;) byc moze jest jakas zaleznosc , ze im popularniejsza strona tym predzej/czesciej odwiedza - to by bylo rozsadne...

moj temat byl tutaj : https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=35513

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

14 maja wstawilem link ze strony www.stat24.com i od tego czasu googlebot nie byl na stronie... moze to ma jakis wplyw? chcoaciaz uwazam ze nie powinno...

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Pomyślmy chwilę racjonalnie. Google znajduje strony chodzą od po linkach. Czyli oczywiste jest że im więcej stron linkuje do Ciebie tym częściej google jest na Twojej stronie. Oczywiście zależy też jak wiele linków prowadzi do tej strony która do Ciebie linkuje. Oczywiście google też nie wchodzi za kazdym razem gdy znajdzie do Ciebie link ale prawda jest taka że im więcej mocnych linków tym google częsciej zagląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności