Skocz do zawartości

[wykonam] teksty sprzedażowe · artykuły poradnikowe i eksperckie · treści zgodne z zasadami SEO

aleksandra_

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

nazywam się Aleksandra Nieradko i tworzę teksty, które zwiększają sprzedaż oraz budują trwałe relacje z klientami.

Jako copywriterka pomogę Ci wyróżnić się na tle konkurencji i zadbam o ekspercki wizerunek Twojej działalności poprzez angażujące i dopracowane treści.

Co mogę dla Ciebie napisać?

• Teksty sprzedażowe – przekonujące opisy produktów i usług, landing pages oraz skuteczne zapisy na newslettery.
  • Artykuły poradnikowe i eksperckie – wartościowe treści blogowe, poradniki oraz artykuły branżowe, które budują autorytet marki.
  • Treści zoptymalizowane pod wyszukiwarki – piszę zgodnie z zasadami SEO, dzięki czemu Twoja strona zyska lepszą widoczność w Google.
  • Treści branżowe z zakresu hotelarstwa, turystyki i outdooru – dzięki doświadczeniu zawodowemu i zainteresowaniom znam te branże zarówno od strony sprzedawcy, jak i klienta.

Dlaczego warto ze mną współpracować?

• Po pierwsze, jestem absolwentką dziennikarstwa ze specjalizacją w kreatywnym pisaniu oraz turystyki, co pozwala mi łączyć dokładny research z lekkim, angażującym stylem.
  • Po drugie, moim priorytetem jest stałe rozwijanie umiejętności – aktualnie szkolę się w ramach kursu agencji Content Writer, a wcześniej ukończyłam kursy copywritingu u Marty Niegierewicz, SEO, storytellingu w biznesie i marketingu oraz LinkedIn w biznesie.
  • Po trzecie, w pisaniu treści zawsze stawiam na balans między potrzebami odbiorcy a celami biznesowymi. Tworzę teksty, które trafiają do Twojej grupy docelowej i jednocześnie są zgodne z wizją Twojej marki.

Co zyskasz dzięki współpracy?

• Silniejszy wizerunek eksperta – unikalne i wartościowe treści sprawią, że klienci będą Cię postrzegać jako lidera w branży.
  • Większy ruch na stronie – zoptymalizowane treści SEO poprawią Twoją widoczność w wyszukiwarkach.
  • Lepsze wyniki sprzedażowe – dobrze napisane treści zwiększają konwersję i pomagają w podejmowaniu decyzji zakupowych.
  • Oszczędność czasu – nie musisz poświęcać godzin na tworzenie treści – zajmę się tym za Ciebie.

Chętnie porozmawiam o Twoich potrzebach i przygotuję indywidualną ofertę.

Zapraszam do kontaktu drogą mailową: aleksandranieradko@gmail.com

Pozdrawiam,

Aleksandra Nieradko

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności