Skocz do zawartości

[hosting] efuturo.pl

Arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to moja ostatnia odpowiedz, na zarzuty stawiane przez invx. Nie mam czasu na wchodzenie w zbędną dyskusję z osobą, która i tak wie swoje, oraz do której żadne argumenty i dowody nie docierają.

dwa trzy razy - czyli 5gb - na całych 10 - i nie ZA DARMO - a za link - a potem button reklamowy na serwisie stalowe.info - a to jest reklama, która kosztuje.
Miał Pan dokładnie 13,5 GB transferu, z czego:

Konto podstawowe miało 0,5 GB transferu

Za link dostał Pan 1GB.

7 GB dostał Pan za darmo.

5GB wykupił Pan po cenie 40% niższej.

Może mi Pan wytłumaczyć jak mogliście wstawić button do eFuturo, jak nie posiadamy żadnych własnych buttonów? My prosiliśmy tylko o link, na nic innym nam nie zależało.

Skoro to oskryptowanie jest takie złe - to dlaczego w niezmienionej formie - przy zwiększonej ilości uzytkowników nie stwarza problemów ?

Stwierdzam fakty, w wersja która była u Nas zawierała błędy. Na tym serwerze było i jest wielu użytkowników i tylko Pan skarżył się na niewydajny serwer. Co innego, że u Nas nie mógł Pan wykorzystać 100% mocy procesora i pamięci. Ale to jest takie ograniczenia są oczywiste przy hostingu współdzielonym. Chciałbym do tego przypomnieć że był Pan cały rok na jednym serwerze, a teraz jest Pan na świeżo postawionym na którym klienci są i będą umieszczani.

To może jeszcze Sebak nam wyjaśni jakim zachowaniem jest blokowanie na gg - po zwróceniu uwagi co do usuwanych negatywnych opinii, i nieobiektywności.
Nie mam czasu na wdawanie się w zbędne dyskusję, nie prowadzące do niczego.Do tego osobą, która nie jest naszym klientem. Chce Pan przelewać swoją złość, proszę bardzo. Ja mam bardziej ambitne zajęcia...
A zdanie to już sobie wyrobią kolejni klienci ... (o ile będą)

O to proszę się nie bać, mamy w chwili obecnej dokładnie 1115 użytkowników, rozmieszczonych na 4 serwerach. Tworzymy własną serwerownie, gdzie mamy zamiar w niedługim czasie przenieść 3 maszyny zlokalizowane w Niemczech. Posiadamy 89 miejse w rankingu top100.pl. Jak na dwa lata działalności, wydaje mi się że dość dużo udało nam się osiągnąć.

Co zabawne, invx podszywał się na naszym forum pod naszego klienta i krytykował nas. Jak widać, użytkownik ten nie potrafi, albo też nie chce produktywnie spędzać czasu. Spanował Pan już na wszelkiego rodzaju forach...

To jest ostatni mój post, na bezpodstawne zarzuty invx. Mam naprawdę dużo ciekawsze i bardziej przydatne zajęcia, niż wchodzenie w przepychankę z tym Panem.

Miał Pan dokładnie 13,5 GB transferu, z czego:

Konto podstawowe miało 0,5 GB transferu

Za link dostał Pan 1GB.

7 GB dostał Pan za darmo.

5GB wykupił Pan po cenie 40% niższej.

to faktycznie harytatywnie działaliście - bo ja pamietam że było 10 ...

a może zapłaciłem za 1gb - a reszte dostałęm również harytwatynie ? - efuturo takiee wspaniale :)

Może mi Pan wytłumaczyć jak mogliście wstawić button do eFuturo, jak nie posiadamy żadnych własnych buttonów? My prosiliśmy tylko o link, na nic innym nam nie zależało.

a ten to sobie sam zrobilem ...

170dc025eeb6ef95.jpg

ehhhh szacunku troche - bo klawiatura kazda brednie przyjmie ...

Stwierdzam fakty, w wersja która była u Nas zawierała błędy. Na tym serwerze było i jest wielu użytkowników i tylko Pan skarżył się na niewydajny serwer.
Taki sam fak jak to że nie posiadacie buttona ...

a ja się skarżyłem - bo pewnie tylko ja generowałem taki ruch i takie obciązenie ...

Chciałbym do tego przypomnieć że był Pan cały rok na jednym serwerze, a teraz jest Pan na świeżo postawionym na którym klienci są i będą umieszczani.

Jednak efuturo harytatywnie działą :):D - najpierw darmowe GB transferu - teraz darmowe porady zyciowe :)

Nie mam czasu na wdawanie się w zbędne dyskusję, nie prowadzące do niczego
tak samo jak podczas moich uwag zgłaszanych w trakcie trwania umowy ...
Co zabawne, invx podszywał się na naszym forum pod naszego klienta i krytykował nas. Jak widać, użytkownik ten nie potrafi, albo też nie chce produktywnie spędzać czasu. Spanował Pan już na wszelkiego rodzaju forach...

mnie to wcale nie bawi ... ze ktos mnie banuje i sie musze rejestrowac po raz drugi jako nowy uzytkownik.

Sebak na swoim forum pokazał juz jak boi się spamu ... 3x mnie banujac

Chciałem tylko umiesicic na forum efuturo opinie ... ale zachowanie Administratora - jego kompletny brak szacunku, i ignorancja mnie zbulwersowało do tego stopnia, że ostrzegam innych - i nie uwazam tego za strate czasu

i mam nadzieje ze choc raz efuturo slowa dotrzyma - i ze to byl ostatni post - wnioski zostawmy uzytkownika.

Stalowa Wola - Portal Stalowa Wola

Tuning

Emotikony

Witam no najgorsze jets to ze pan oskaraża firme od tak sobie bo nie spodobało sie pan ze dostał pan od nich duzo darmowego transferu konto któreg i tak pan by nie opłacił i to jest najlepsze czy tałem wypowiedzi na webhostingtalk.pl i tam tez pan sie na nich skarzy i nie wystrczy to pan. Posiadam konto w tej firmie od troszke czasu około 8 miesiecy i nie narzekam na jakies awarie lub inne przypadki owszem zdarzaja sie rózne rzeczy ale kontakt z adminem jest bardzo szybko dlatego nie potrafie uzasadnic panskiego postepowania w tej sprawie. Według mnie to jest smiesne co pan robi i jak sie pan bedzie tak zachowywal napewno rozejdzie sie to w internecie bardzo szybko.

KoNuSS

@Konuss - widocznie masz szczescie - wystarczy przeczytac temat tego watku zalozonego x czasu temu. - który brzmi "tragiczne kilkudniowe pady"

Ja z efuturo miaem przygode ! i w 100% popieram @INVX'a !

- i tak jak on odradzam wszytskim zabawy z efuturo, no chyba że ktoś chce postawic bloga to okej ;)

Admini na efuturo to dzieciarnia, któym kierują jeszcze emocje a nie biznes i dobro klienta.

To że tobie @Konuss nie muli serwer - nic nie znaczy - może akuratnie masz na innym serwerze konto ? może nie wykorzystujesz go ?

Więc wyraź swoja opinie, ale nie mów ze ktos pisze bzdury !

• 4 tygodnie później...

To nie jest taki lol, oni sie staraja tylko niestety niemiecka serwerownia sobie leci w kulki. Szkoda, bo to nie ich wina w sumie. Cos pisza ze chca przeniesc serwer do Polski (do siebie). Ale widzicie juz przewage serwerowni w USA od europejskich? Tam jak cos sie zepsuje, to w 2 godziny wymienia a w 1 godzine zgraja backup i po 3h jest wszystko ok. A taki niemiecki admin zanim ruszy dupsko to oczywiscie musi najpierw wrocic z weekendu znad morza ;-)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

ROTFL, nazwa.pl :D Akurat zes podal chyba najgorszy z mozliwych przyklad. Przeciez te serwery sie zamulaja jak odpalisz za duzy skrypt (na innych hostach jest ok) a po chwili cie wywala za to... Jak masz bloga czy strone bez mysql to ok, ale na cos wiekszego juz sie nie nada. Jesli juz cos za te spore pieniadze polecac to tylko home.pl.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności