Skocz do zawartości

[szukam] linkowanie TYLKO pomiędzy swoimi stronami

zacha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Powiem tak 500 to już możesz rezygnować.

Jeśli każdemu taka funkcjonalność wystarcza to faktycznie mogę się schować. Mam jednak wrażenie, że nie o taką funkcjonalność chodzi zainteresowanym.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chodzi o to, że za 500 zł wolę sobie wziąć dzień - dwa wolnego i sam napisać.

Jakby kosztowało 100-200 zł, to bym kupił.

Jak powiedziałem cena wcale jeszcze nie jest ustalona. Jak zawsze jestem bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie. Na pewno wezmę je pod uwagę.

Jak już pisałem, nie sprzedaję linków, ale czy to nie jest tak, że to kupujący ustala, gdzie chce wyświetlać swoje linki? Płaci się chyba za linki na stronie głównej, lub wszystkich podstronach.

Padła propozycja, by w panelu była opcja "umieść link na głównej stronie". Pytanie - czy system rozpozna główną stronę gdy będzie podpiętych wiele serwisów do jednoczesnego zarządzania?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Pytanie - czy system rozpozna główną stronę gdy będzie podpiętych wiele serwisów do jednoczesnego zarządzania?

Nie ma takiej możliwości.

Myślę nad definiowaniem gdzie dany link ma się wyświetlać ale nie przekonuje mnie pole "select" z 10k podstron. Jak coś wymyślę to dam znać.

www.LYNK.pl

Trwają testy systemu.

System posiada praktycznie wszystkie funkcje które wymienił cicik (nie posiada tylko ustalania linków dla podstron bo uważam to za zbędne) + wiele, wiele więcej. W ogóle cicik dziwię Ci się, że liczysz na duży zarobek ponieważ już "Menager Linków 1.0" posiadał praktycznie wszystko co posiada Twój system i kosztował w wersji "do instalacji na serwerze" 16zł ;).

Nowy system (LYNK.pl) jest dość mocno rozbudowany (dużo bardziej niż poprzedni, został również udoskonalony), aktualnie przez pewien czas będzie tylko wersja "do rejestracji" gdy będzie już wersja sprawdzona przez szersze grono wtedy wydam również wersję do instalacji na własnym serwerze.

Informuję również, że nie trzeba się obawiać wysokich cen ;).

Pozdrawiam

Ja też jestem żywotnie zainteresowany. Czekam na możliwość logowania.

Potrzebuję kilku osób.

1-2 osoby, które będą uzupełniały/zwracały mi uwagę na to czego brakuje w opisie/pomocy/instrukcjach.

Do 5 osób które będą testowały działanie systemu (ciekawskich żegnam, chodzi mi o prawdziwą pomoc).

Zgłaszać się można od jutra wieczoru (szkoła dość przeszkadza, muszę wszystko jeszcze raz posprawdzać, dokończyć).

Aktualne logowanie to tylko logowanie dla testerów. Normalnie każdy ma swoje logowanie dla siebie i swoich użytkowników/klientów "www.login.lynk.pl".

Mam nadzieje, że wszystkich miło zaskoczę funkcjami systemu ;).

Dodatkowo powiem, że mam nadzieje na wprowadzenie nowej ery wymiany linkami. Możemy się z kimś wymienić linkiem, taka osoba wstawiając nasz kod otrzyma potwierdzenie na e'mail, otrzymuje swoje subkonto w którym widzi ile linków jest na jej stronie, ile wyświetleń i inne szczegóły. Wszelkie zmiany dla konta osoby która się z nami wymienia są raportowane na jej e'mail (np. dodanie nowego linku) to pozwoli zapobiegać oszustwom i powinno wzbudzić większe zaufanie, dzięki czemu wymiana może stać się bardziej elastyczna i o wiele szybsza :).

Pozdrawiam

już "Menager Linków 1.0" posiadał praktycznie wszystko co posiada Twój system i kosztował w wersji "do instalacji na serwerze" 16zł ;).

Przy takiej cenie opłacalność całej zabawy osiągnąłbym około dziewięćdziesiątej sprzedanej kopi.

Nie wiem co teraz posiada Twój system. Zobaczę jak możliwość logowania będzie ogólnie dostępna. Może narodzi się ciekawa konkurencja :-)

Ja od razu zaznaczam, że nie kieruję się na zarobek tylko na łatwiejszy kontakt z pozycjonerami. Skrypt w wersji do instalacji na własnym serwerze będzie odpowiednią kwotę kosztował ponieważ czas pracy trzeba sobie zwrócić.

Ogólnie nie traktuję tego jako konkurencji, tym bardziej, że mój system wystartował już dobrych kilka miesięcy temu i obecnie niczym szczególnym go nie wyprzedzasz. Bardziej chodzi mi o dostosowanie www.Dodajemy.Info i www.LYNK.pl do wymagań pozycjonerów i stworzyć im wygodne środowisko pracy ;)

Pozdrawiam.

Na stronie https://www.linki.php-art.pl w dziale "Opis działania" umieściłem małą instrukcję obsługi systemu wraz ze screenami. Zapraszam do zapoznania się.

W ogóle cicik dziwię Ci się, że liczysz na duży zarobek ponieważ już "Menager Linków 1.0" posiadał praktycznie wszystko co posiada Twój system i kosztował w wersji "do instalacji na serwerze" 16zł :).

ale to już chyba problem autora produktu, że wycenił swoją prace na dwa browary i chipsy?

Nie naciskajcie chłopaka ws. cen bo to jest śmieszne. Dobry produkt się obroni i sprzeda, kiepskiemu nawet 16 zł nie pomoże.

Wiesz,

Ja uważam i z pewnością wielu innych, że cena powyżej 70-100zł za skrypt zarządzania linkami choćby nie wiem jak bardzo był rozbudowany nie jest odpowiednia.

Rozmawiam o cenie z prostego powodu. Jeśli nawet system jest dobry, a jest zbyt drogi by ludzie zachcieli go kupić to są małe szanse na sukces. Cena własnego produktu jest już sprawą autora i oczywiście to rozumiem. Powinien tylko każdy autor brać pod uwagę opinie potencjalnych klientów, którzy jeśli w znacznej ilości uprzedzają, że cena jest zbyt wysoka to z pewnością tak jest.

Sam również nie mam zamiaru sprzedać systemu za takie grosze jak wcześniej. Była to wersja "wstępna" która pozwoliła na zapoznanie się z potrzebami użytkowników oraz wymaganiami które stawiają oni systemom tego typu.

Pozdrawiam kolegę z Tychów :) (Trudno jest kogoś spotkać z mojej mieściny ;] )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności