Skocz do zawartości

[szukam] linkowanie TYLKO pomiędzy swoimi stronami

zacha

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uważam i z pewnością wielu innych, że cena powyżej 70-100zł za skrypt zarządzania linkami choćby nie wiem jak bardzo był rozbudowany nie jest odpowiednia.

Cały czas uparcie powtarzam, że cena jeszcze nie jest ustalona

Rozmawiam o cenie z prostego powodu. Jeśli nawet system jest dobry, a jest zbyt drogi by ludzie zachcieli go kupić to są małe szanse na sukces. Cena własnego produktu jest już sprawą autora i oczywiście to rozumiem. Powinien tylko każdy autor brać pod uwagę opinie potencjalnych klientów, którzy jeśli w znacznej ilości uprzedzają, że cena jest zbyt wysoka to z pewnością tak jest.

Dlatego cały czas otwarcie proszę o opinie jaka jest sugerowana cena ewentualnych przyszłych użytkowników.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Ukończyliśmy właśnie www.LYNK.pl.

Dla osób które chcą testować zapraszam do rejestracji.

Wszelkie błędy należy zgłaszać na PW (o ile takie będą)

Podstrony pomocy zostaną dziś ukończone, a za nimi obszerne opisy systemu.

Wersja do instalacji na serwerze zostanie wydana za tydzień.

Od razu powiem, żebym nie dostawał od razu 1000 PW - system sprawdza raz na dobę czy kod jest na stronie więc nie pisać, że mimo ze kod sie znajduje na stronie to pojawia się informacja o jego braku.

Pozdrawiam

Też, Przetestowałem skrypt Sylwina.

Jestem happy.

chętnie kupie lepsza rozbudowana wersje skryptu dla wymiany minzy swoimi stronami.

ale niestety - mnostwo gadania - i nic konretnego.

Każdy wiele obecuje, nikt nic nie napisal.

Co do platnej wersji samego Sylwina - nie rozumiem dlaczego mial by jej kupować?

Panel admina raczej komplikuje sprawe, a realnie nowych funkcji nie dodaje

(ja przynajmnej nie widze żeby dodawał)

Podejscie - wymiana minzy swoimi tylko stronami - wiele upraszcza.

Nie trzeba sie martwić, że gdzieś link sie nie wyświetli, a gdzieś -

się wyświetli kilka razy.

Kiedy masz ze ze 100 stron i każda ma z 1-3-5k podstron, nieważne jest

że gdzieś link sie nie wyświetli, a gdzieś - się wyświetli kilka razy.

gdzieś link sie nie wyświetli? No to pies mu mordee lizal.

Osobno o eprojekt - System do zarządzania linkami oraz bannerami.

Znow -wiele dni gadania, obiecanek, grózb, że zaraz zrobisz,

lanie wody i ... góra urodziła mysz.

Odpychające czarne tlo na którym nie chce mi sie nic czytać,

strasznie wiele zbednych funkcji, brak podstawowych, strasznie długi opis.

I podstawowe blędy znów.

Nikt nie chce uczyć się, jak dzialaa kolejny cudowny system, zgadywac po co

ten guzik po lewej (metafora). Wiem że jest to bardzo prosto i intuicyjnie,

ale na Boga, blagam, nie ma ergonomiki, ja juąż widze.

Nastepny punkt - wiele pisane, nikt nie chce po raz kolejny

próbować zaufac obcej osobie i wywalić swoje zaplecze na tacy.

Siedze na pio z 2-3 latka i już magocznych systemow opanowalem z 20-30.

Samych katalogizatorów dodawarek było chyba z 10-15.

I wszedzie wszystko jasne, proste intuicyjnie,

ale tylko pare funkcji niewiadomo po co i co robi ten guzik i t.d.

A realnie dziala pomaga - korzystam dziś - z 3-4.

Moja opinia jest taka - najlepej na razie udalo sie Sylwinu.

Prosto, skutecznie i bez gadania.

eprojekt - zobacz - przecież ty kpisz z nas - piszesz - WAŻNE OKREŚLENIA:

Konieczne jest potwierdzenie rejestracji poprzez link w e'mailu.

1. LOGOWANIE:

1.1 Logowanie dla kont głównych znajduje się pod adresem www.LYNK.pl.

1.2 Logowanie dla subkont danego użytkownika znajduje się na

www.LOGIN_WŁAŚCICIELA_KONTA.LYNK.pl.

2. PRZYPOMINANIE HASŁA:

2.1 Przypominanie hasła dostępne jest tylko dla kont głównych.

2.2 Zmiana hasła podużytkowników jest możliwa z poziomu konta głównego.

PO CO TY TO PISZESZ, DZIECKO?

CZY TY CHCESZ KOGOŚ TYM ZACHĘCIĆ, CZY ODSTARSZYĆ?

NIE ROZUMIEM, wytłumacz mi, co to oznacza?

1. LOGOWANIE:

1.1 Logowanie dla kont głównych znajduje się pod adresem www.LYNK.pl.

To maja byc WAŻNE OKREŚLENIA? Co w nich waznego?

Po co to wogole pisać (tu)?

Pawka no i tutaj według mnie się mylisz.

System jest od tego, by zarządzać "wszystkim" z poziomu panelu, a jeśli Ty chcesz mieć tam tylko podstawowe rzeczy to sobie napisz taki w 30 minut i po sprawie. Ja zebrałem funkcje które chciały osoby zainteresowane i nie będę wydawał 25 wersji bo Ty chciałbyś "prosty". Brak standardowych funkcji? Wypisz mi je (jeśli chodzi o mieszanie to właśnie dodajemy".

Znowu nie pasuje Tobie, że za dokładnie opisałem system. Wcześniej było pisane, że ktoś swój opisał za mało i żebym ja opisał lepiej. Zastanów się co Ty w ogóle mówisz. Tło Tobie przeszkadza? To daj sobie inne! Trudno jest podmienić jeden plik graficzny?

Czy ja napisałem "System jest gotowy do sprzedaży" czy może, że zostanie wydany za tydzień-dwa? A to dlaczego? A to dlatego, że trzeba jeszcze dopracować i dostosować do "upodobań" potencjalnych klientów.

W ogóle po co tyle agresji wprowadzasz, nie potrafisz rozmawiać spokojnie? .... z dnia na dzień bardziej rozumiem zwierzęta niż ludzi...

Jak chcesz skrypt do zarządzania w 2 plikach to Ci taki napisze i to za darmo, inni wolą bardziej rozbudowany i taki im będę oferował.

Stworzyłem ten temat chyba po to, by system odpowiednio dostosować zanim zostanie udostępniony do sprzedaży, a nie by się kłócić kto co miał lepiej.

Wypisz swoje sugestie "normalnym tonem", a chętnie je wprowadzę do systemu jeżeli inni będą tego samego zdania.

Szukam osoby, która pomoże mi określić jaki układ będzie czytelny dla użytkownika, jaka powinna być kolorystyka oraz wymieni brakujące funkcje lub jak powinny zostać zmodyfikowane obecne.

Jeżeli uzyskam naprawdę dobrą pomoc osoba ta otrzyma kopie systemu.

Żeby nie musieć odpisywać na zgłoszenia osób nie mających o pozycjonowaniu bladego pojęcia informuje, że zgłaszać mogą się tylko osoby z 800< postów na TYM forum.

Pozostałych proszę o wymienianie rzeczy, które powinny zostać zmienione/dodane w tym temacie.

Kontakt przez PW.

Pozdrawiam

eprojekt, ależ przepraszam za krytyke i ton:)

Jeden z niewielu wreszcie probujesz coś konkretnego zrobić. Szacunek.

Ale policz - 7 stron lania wody, ja to zrobie w 15 minut, a ja w 10, a ja to, ale ja tamto. I nic.

Jestem bardzo zainteresowany kupnem i testowaniem. Wersia - Na serwerze.

Żeby nie musieć odpisywać na zgłoszenia osób nie mających o pozycjonowaniu bladego pojęcia informuje, że zgłaszać mogą się tylko osoby z 800< postów na TYM forum.

hmm no to ja sie nie zalapie :P

Pozostałych proszę o wymienianie rzeczy, które powinny zostać zmienione/dodane w tym temacie.

Podalem kolejny pomysl w osobnym watku poswieconym tylko Twojemu skryptowi. Nie robmy balaganu i moze niech pomysly i uwagi beda umieszczane tylko tam.

Pawka przyznam Ci, że aż mnie zdziwiłeś. Dobrze wiedzieć, że gdy kogoś poniesie potrafi się opanować i potwierdzić ten fakt. Pełen respekt.

Rozumiem, że wiele osób wykłada się próbując znaleźć dopracowane rozwiązanie inwestując raz, a dobrze. Jest to trudne i wszelkie złe inwestycje dają się we znaki przy kolejnych próbach zakupu dobrego produktu (padło na mnie :P). Dlatego liczę na was byście pomogli mi dopracować go według swoich upodobań, a stworzymy kompletne narzędzie przydatne każdego dnia i nie potrzebujące wiecznych poprawek.

Do dyskusji zapraszam pod ten link: Klik

W tym temacie koniec dyskusji.

Sorki, że długo nie dawałem znaku życia ale pochłonęły mnie inne zajęcia.

Dzisiaj dodałem dwie funkcje do systemu:

1. Możliwość zmiany hasła (wiem sprawa trywialna ale dopiero teraz miałem czas żeby to zrobić)

2. Usuwanie z systemu podstron, których nikt nie odwiedził. Może się tak zdarzyć, że dla jakiejś podstrony zostały wylosowane linki, a potem podstrona została usunięta ze strony. W takim wypadku wylosowane dla tej podstrony linki sztucznie zaniżały by limit wystąpień linku w danym serwisie. Dlatego właśnie podstrony nieodwiedzane są usuwane.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

Wcześniej było 29,99
Ja się nie pytałem jaka cena była wcześniej, pytam jaka jest obecnie cena dla chętnych nie będących użytkownikami PiO. Chcę się dowiedzieć ile zaoszczędzę kupując w promocji "dla userów PiO" w porównaniu z pozostałymi.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności