Skocz do zawartości

[szukam] linkowanie TYLKO pomiędzy swoimi stronami

zacha

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż, ja zapłaciłem 49.99 za LinkX Sylwina niecały miesiąc temu. Muszę przyznać, że skrypt działa i nie sprawia problemów. Jest za to jedno, ALE - ten skrypt wymaga, by instalować go i obsługiwać oddzielnie dla każdego serwisu zaplecza.

Czyli, jeśli masz 100 serwisów na których chciałbyś wyświetlać swoje linki, musisz uruchomić LinkX na tych 100 serwisach i doglądać linków z poziomu 100 paneli administracyjnych.

LinkX nadaje się tylko do obsługi jednego serwisu - szkoda, że nie ma tego wyraźnie napisanego w opisie aukcji, choć zwracałem autorowi na to uwagę. Na moje pytanie, czy jest możliwość przerobienia skryptu tak, by obsługiwał z poziomu jednego panelu wiele domen, Sylwin napisał mi: Skrypt jest zgodny z opisem aukcji Allegro i nie widzę powodów by go przerabiać. Sylwin, szkoda, że marketing masz rodem z Allegro, bo samo narzędzie wyglądało bardzo fajnie.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potem napisałem wyraźnie o tym w opisie :D Dlatego systemu nie usprawniam bo nie mam na to czasu a dorobienie takiej opcji wymaga dużoo pracy a co za tym idzie cena byłaby dużo wyższa. A co do marketingu :P Po prostu zapomniałem o tym napisać na 1 aukcji - przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności