Skocz do zawartości

gdzie znalezc tani hosting obslugujacy kilka domen

HiddenPlace

Rekomendowane odpowiedzi

https://tmbnet.pl/27.htm - TANI, serwery w niemczech - pingi niskie i Uptime poszczególnych serwerów możesz sprawdzić

Testuje Tmbnet od 3mc i musze przyznac ze jest super :P Mam ten simple - najtanszy https://tmbnet.pl/26.htm bo chcialem sprawdizc i na razie ekstra. Ani jednego padu przez ten czas, BOK odpowiada po kilku minutach, stronki sie szybko laduja ;)

Minusem jest ich ubogi autorski panel. No i na razie moje wrazenia sa oparte na bardzo malym trafficu, bo nie wiem jak bedzie wieksze obciazenie serwa.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Autorski? Oni Confixx mają przecież ;p Chyba, że na Simple coś innego. Miałem profi , premium a teraz VPS u nich. Przez ten czas 1 raz strony były nie dostępne, gdy padł sprzęt. Po 2 godz od zgłoszenia wymieniony i od tego czasu ani jednej nie dostępności stron.

• 2 tygodnie później...
lieszek niestety mylisz się gdyż proste.pl jest marką iq.pl które już istnieje na rynku bardzo długo.

Ech, marką... powiedzmy raczej, że korzysta z renomy tej marki. Życzę proste jak najlepiej, bo strona, oferta i podejście rzeczywiście profesjonalne, ale proponuję nie pisać przedwcześnie jaka to marka i jak będzie dobrze. Większość pewnie zna niedawny przykład firmy x, która była marką y i hasło, bodajże "10 lat doświadczenia". Wiadomo jak to się skończyło. Tak więc - ja bym był na razie ostrożny.

była...

lieszek niestety mylisz się gdyż proste.pl jest marką iq.pl które już istnieje na rynku bardzo długo. Na iq.pl mam konto ale szczerze powiedziawszy bardzo nie podoba mnie się tam panel administracyjny. Jest kompletnie nie intuicyjny i miałem z nim bardzo wiele problemów. Aczkolwiek nie mogę narzekać na "pady" i "awarie".

Pozdrawiam.

Napisz do mnie na PW moze co Ci przeszkadzalo, moze w wolnej chwili uda sie cos z tym zrobic.

Panel daje dosc sporo mozliwosci np: pelna konfiguracja DNS, zmiane ustawien PHP , przez co moze wydawac sie malo przyjazny.

Pozdarwiam

Krzysztof

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności