Skocz do zawartości

Perła czy kamień....?

Maciej77

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie bardzo wiem o czym ta dyskusja, taka szukajkę piszę sie w kilka godzin, kilka parserów i do przodu. Kilka milionów stron w godzinę. Gość zarabia na FSB i niszowych frazach, wejść na takie "cudo" jest sporo. Ale żeby 6k za to dawać :jezyk1:. może flaszkę bym dał żeby zobaczyć co jest w środku, z czystej ciekawości .

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

Ale żeby 6k za to dawać :jezyk1:. może flaszkę bym dał żeby zobaczyć co jest w środku, z czystej ciekawości .

O Jezu napisałem ze miałem zaćmienie umysłu już nie naśmiewaj się zemnie postawie browar przy następnym spotkaniu.

Rzeczywiście działa dalej, ale z 30k wejść zrobiło się już powoli 2k a dziś już tylko jakieś 1,2k.

https://web3.countomat.pl/traffic/Komputery...0705/45734.html

Rzeczywiście działa dalej, ale z 30k wejść zrobiło się już powoli 2k a dziś już tylko jakieś 1,2k.

A będzie niżej, na pewno zarobiła na siebie, teraz będą następne i tak można w kółko.

O Jezu napisałem ze miałem zaćmienie umysłu już nie naśmiewaj się zemnie postawie browar przy następnym spotkaniu.

Trzymam za słowo :jezyk1:

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

Witajcie,

mam jedno pytanie ale nie chciałem zakładać nowego topica więc pisze tutaj ...

Otóż mam serwis www.praca-chrzanow.pl który z każdym dniem przyciąga coraz więcej odwiedzających a CTR stoi w miejscu, czyli dobrze ;-) ale do konkretów, w serwisie jest nieczynna wyszukiwarka, czy moge zainstalować i skonfigurować wyszukiwarke G żeby wyglądała jak ta teraz ta nieczynna, czy nie dostane za to bana ?

Jeżeli takie pytanie pojawiało się już na forum to sorry, ale nie znalazłem ;-)

PS. jeżeli dojdzie już do tego że zainstaluje wyszukiwarke to te małe (w górnej części strony) reklamy adsense usunę a znajdą się na ich miejscu reklamy miejscowych firm.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

w serwisie jest nieczynna wyszukiwarka, czy moge zainstalować i skonfigurować wyszukiwarke G żeby wyglądała jak ta teraz ta nieczynna, czy nie dostane za to bana ?

Przyznam szczerze, że ja w tym serwisie nie widzę wyszukiwarki... Druga sprawa to reklamy, które domagają się optymalizacji. Ale po to odezwij się na priv...

Dla mnie ta strona to czyste MFA.

Do tego jaka to jest treść? Wyrzuca wyniki wyszukiwania, ale Google ma ambitnych i dobrych cenzoro/banorów i wolą banować uczciwych wydawców :)

Inaczej mówiąc wszystko może być MFA, to Google decyduje, więc to może być unikalny kontent, a np. forum może być MFA.

Bo cenzor ma akurat zły dzień.

Zgadzam się w pełni z °K°

generowany automatycznie spam...

prędzej czy później i tak strona skazana na bana, albo wyjdzie ze MFA albo reklamy pojawią się na podstronach z niedozwoloną treścią tak jak juz ktoś wcześniej pisał...

p.s.

kto pamięta jak wszyscy masowo kasowali reklamy z katalogów bo google nie zgadza sie na reklamy przy tematyce "zarabianie w Internecie" czy jakoś tak...

a tutaj mamy pełny serwis od sexu przez viagre po zarabianie

brak sygnatury

• 2 tygodnie później...

Napisałem do supportu google Adsense, opisałem co prawda swoja stronę, ale rzecz dotyczy również wyszukiwarki, której wyniki stron się indeksują. Oto odpowiedź z adresu adsense-pl(@)google.com:

Pragniemy poinformować, iż wyświetlanie reklam AdSense na stronach z wynikami wyszukiwania jest zgodne z Zasadami Google AdSense. Dziękujemy za współpracę.

Eksperyment Discover.pl

Szykuje się kolejna aukcja: https://alexa.com/data/details/traffic_deta...=karpaty.edu.pl

i kolejna kompromitacja osławionego alogrytmu G oraz - co tu dużo gadać - większości teorii dzielonych na czworo również tutaj. Autorom skryptu - szczerze gratuluję.

podobnie jak graff przyłączam się do gratulacji .. banieczkę wrzucić w google :) bardzo ładnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności