Skocz do zawartości

Dobry hosting poza Polską

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Z powyższych wywodów skłaniam się ku : https://tmbnet.pl - wygląda, że to Niemiecka firma.

Mam nadzieje, że dobre rekomendacje się sprawdzą.

Mam też nadzieję, że nie ma żadnych problemów tam z delegacją domeny .pl tak jak u wcześniej wymienionych hostingowców.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mnie się tu nie podoba, że mają tylko php3/php4, o wersji MySQL nic nie pisze. A ceny wcale nie są niskie...

Jeszcze klamka nie zapadła.

Masz jakieś inne propozycje ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja tam ostatnio na potrzeby galerii zdjęć i serwera ftp kupiłem serwer na https://www.dreamhost.com ze zniżką 97$ (kod ZNIZKA97) i jest ok :D

Pingi w granicach 196ms. No ale niestety coś za coś :)

nie, nie, nie, dzięki, mam już Dreamhosta i nadaje się do tego do czego go kupiłeś - jakis galerii.. - wczoraj znowu mieli ze trzy godzinki problemu z DNSami...., nie wspominam już o obciążeniach tych maszyn, kicha jak cholera.

Aktualnie potrzebuję coś bardziej niezawodnego, na poważniejsze sprawy, nie lubiane w Polsce (tolerowane w Unii)......

M

• 3 tygodnie później...
Only dreamhost :D

No to chyba żart. Kompletna porażka. Nawet się poczytać wam opini nie chce?

Na dzikim zachodzie z tańszych rozwiązań share hosting hostgator.com bije wszystkich na głowę.

Najważniejsz, że praktycznie nie ma downtime i support więcej niż przyzwoity.

I mimi, że za oceanem, pracuje lepiej niż 90% (lub więcej) polskich usługodawców.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności