Skocz do zawartości

Strony na subdomenach a domena główna

Mlody

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie otóż nie mam obecnie czasu/pomysłu na domenę główną powiedzmy, że jest do domena związana z motoryzacją i czy ma coś takiego sens:

- tworzę kilkanaście subdomen w których beda strony zawierające max. 3 podstrony (trochę tekstu i fotografie)

strony (te w subdomenach) dodaję do katalogów kupuję linki ...

Następnie za jakiś (jak strony będą miały jakiś PageRank oraz będą zaindeksowane przez google, yahoo oraz pozostałe wyszukiwarki) usuwam podstrony przekierowuję subdomeny na główną stronę (zapomniałem dodać, że wszystkie strony w subdomenie będa miały linki do "pustej" domeny główne) - czy ma to sens tzn. czy coś to da domenie głównej (warto się bawić w coś takiego na pół roku ?? )

Pozdrawiam.

Tzn. nie chodziło mi o w 100% pustą stronę powiedzmy, że tam będą linki również do tych stron w subdomenach ...

Na zrobienie teraz serwisu brak czasu i pomysłu a pomyślałem, że można by było w łatwy sposób pod-pozycjonować, żeby później nie zaczynać od zupełnego zera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności