Skocz do zawartości

Fundacja KOT

Rekomendowane odpowiedzi

Schronisko w Białymstoku wygrało; nie chcę już wnikać w to czyja to sprawka ;)

Pewnie dzięki tym pieniądzom skoczą o jakiś level up

//ed do K - nie grzeb w moich postach, a jak już grzebiesz to napisz że grzebałeś :>

po co kotka ma chodzić w ciąży, rodzić, karmić, narażać swój organizm na przeciążenie, skoro jej dzieci i tak giną??

O, to jest dobre - po co giertych ma zone, skoro jego dzieci, jak wynika z historii jego rodu, i tak beda glupie? ;)

Rozumiem, że zarejestrowałaś się tutaj tylko po to, by zamknąć mnie do jakiejś szufladki z etykietą "oszołom", "katotalib", "homofob", "wróg zwierząt" czy "antysemita", Twoja sprawa, mnie nie ubędzie. Mam jednak radę: bardziej przekonująco wypadniesz z pozycji "Matki Teresy", czyli "Kocham zwierzęta, wszystkie schroniska wykonują olbrzymią pracę - a ty, świnio parchata edyto, nie kłóć się z Nami, Prawdziwymi Przyjaciółmi Zwierząt". Bo, w tej chwili, to Twoje stanowisko jest mniej zrozumiałe niż moje - wiem, ale nie powiem, które schroniska są be, byłam więcej razy do ciebie we wrocławskim schronisku, mam lepsze foremki...

Wiesz coś na temat przekrętów i traktowania zwierząt w schroniskach, trzeba było się odezwać w trakcie apelu o głosowanie, np. które i dlaczego z pozostałych schronisk z tej listy nie zasługują na pomoc i dlaczego KOT.

ps. ze Skarbowców mam pieska od lat, nie zamierzam się licytować ile razy Ty byłaś i ile zwierząt uratowałaś, bo to absurd.

:rolleyes::);)

szkoda mojego czasu na komentowanie twojego postu

KOT wygrał w czerwcu

www.kocipazur.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności