jubi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Jeżeli chodzi o organizację w wakacje i start na jesieni, to jestem za :-) Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ja również. Czasu na organizację raczej nie braknie i wszystko będzie można dopiąć na ostatni guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleg Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Szook, jak uwazasz, ile czasu powinien trwac konkurs? Moze waro by bylo zrobic ankiete, kiedy, jak dlugo, ograniczenia co do technik (mam nadzieje ze brak ), itp zanim zacznie sie na dobre myslec o organizacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 mysle ze tak jak kiedys trwał - 3 msc techniki wszystkie dozwolone były bo w koncu liczy sie efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Mam nadzieję jubi że pisząc o jesieni masz na myśli wrzesień? A kto by się podjął organizacji? Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ja myśle że standardowo jak 2 lata temu - czyli Admini PIO i pomocnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Szkoda zaplecza i punktów :-) Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Fhc - popieram - generalnie szkoda czasu, ale wiesz zawsze można połechtać własną próżność. Jestem pierwszy - czytaj mam większe zaplecza niż inni i miałem fuksa bo dostałem filtra tuż po zakończeniu konkursu a nie przed https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 No chyba, że nagrody wartawe poświęcenia jakiegoś klienta Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Pieprzycie To zabawa i nie musi koniecznie się opłacać Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 a jeśli Wy nie chcecie brać w tym udziału to ja chętnie sie pobawię i przy okazji coś może się uda zgarnąć jak więcej będzie tak gadało, że nie warto Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Mydlą oczy, boja sie, a powiedza ze brali udzial tylko jak zdobeda 1 miejsce Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 To jest oczywiste Jak zdobędzie 10 pozycje to powie, że tylko wrzucił domenę, że nie linkował, że śmiał się z tych, który linkowali... Przecież będzie mu głupio jak martinos* zdobędzie większą pozycje niż on *Lub co podobnego Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 No tak Jak ludzie lubią kombinować byle by nie okazało się ze ktoś jest lepszy od nich. Swoją drogą wszędzie tak jest, nie tylko w pozycjonowaniu. Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 AQQry napisał(a): Mydlą oczy, boja sie, a powiedza ze brali udzial tylko jak zdobeda 1 miejsce I po co zdradzałeś moj sekret Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.