Skocz do zawartości

Konkurs Pozycjonowania 2007 - Polska

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam jestem za podoba mi się pomysł , jakby co mam sponsorów na wypasionego laptopa i 2 tyg. dla 2ch osób w tropikach ostatnio jeden klient zainteresował sie zasponsorowaniem LCD-ka.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

pozostaje kwestia rozwiązań prawnych, skarbowych i innych , przy takiej wartości nagród (ok 12k) organizator musi mieć osobowość prawną, nagrody zdeponowane najlepiej u prawnika nadzorującego konkurs jeszcze sprawa podatków i umów ze sponsorami no i podstawa dobry regulamin aby nie było żadnych niesmaków ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

konkurs rzecz fajna, Beerbant napisał o pewnych aspektach formalno-prawnych, które mogą sprawiać pewne kłopoty przy organizacji, ale wszystko da się jakoś obejść. Stanowisko Michała na ten temat poznamy zapewne niebawem, jak i reszty moderatorów.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Dobra ja moge 0,5 L postawic ;) na rozdaniu :)

aleś dusigrosz :)

ja sie moge dorzucić do nagrody, lub coś tam zasponsorowac :)

Pewny że wygra ;)

W razie czego mogę też przeprowadzać relacje z konkursu :)

tomick.fm - seo sparing na zywo 24h na dobe ;)

..... poznamy zapewne niebawem, jak i reszty moderatorów.

czyli zaplecze powoli na ukończeniu :)

---

teraz zamiast na wakacje wszyscy beda brac udzial w konkursie zeby wygrac wycieczke w tropiki :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Kurcze, ale nie róbcie go w wakacje :) One są aby wyjechać odpocząć... następny konkurs będzie za 2 lata, a tyle nie chce czekać a mam już zaplanowane wakacje :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Hej, sorry, że się wtrącam do miłej dyskusji, ale muszę zapytać: Nie boicie się, że ktoś z google przyjrzy się konkursowi nieco dokładniej i skontroluje wasze zaplecza? Wątpię żeby ktokolwiek tutaj nie miał nic do ukrycia. A może G położy na to przysłowiową "lachę"..........................................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności