Skocz do zawartości

Konkurs Pozycjonowania 2007 - Polska

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja na imprezy :) xann ;) w nagrodach to pomoge szukac sponsorów

Temat nie upadł :) poprostu zostaje rozważany tak aby było dobrze.

Co do wakacji to wiadomo że kazdy gdzieś jedzie ale na krótko.

Nie wyobrażam sobie żeby pozycjoner powiedział klientowi po wakacjach Pan wróci na pozycje

Wiec wakacje to super okres by pokazać że właśnie ktoś potrafi osiągać rezultaty także w tym okresie.

Tym bardziej że pozycjonowanie to nie usługa którą się wykonuje od do a na wakacje nie.

Ja np. nie pozycjonuje dla kogoś (klientów) tylko dla siebie i planuje wyjechać na całe 2 miesiące. Będę co2 tygodnie wracał po ciuchy sprawdzał czynie dostałem bana w G i w inne miejsce. Myślę, ze dużo osób będzie zajętych. Jak kto wyjedzie na 2 tygodnie to jak wróci będzie miał pracy na kolejne 2 tygodnie wiec miesiąc w plecy. Można od września zacząć, ale nie w wakacje ....

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

ja Was rozumiem. Choć jednak MISTRZ SEO to musi być ktoś dyspozycjny,

Skoro wygrana poza samymi nagrodami ma mu przyniesc prestiż w sensie zlecen to chyba oczywiste ze musi byc dyspozycjjny w tak trudnym okresie.

Co innego gdyby przyjac ze konkurs nie jest takze marketingowy. Ale sadze ze sa osoby ktore chca poza nagrodami miec prestiz ktorym beda mogli sie pochwalic i mowic bo ja potrafie pracowac nawet w wakacje.

Wydaje mi sie ale sie nie upieram ze jednak Wakacje to prawdziwy sprawdzian ;) pozycjonera.

Przeciez wiekszosc profesjonalnych pozycjonerow takze ma wakacje a nie pisze do klientow przerwa bo jade na urlop i bede sprawdzal tylko czy mam bana :) a zapewne masa osob chcacych wystartowac chcialaby np zostac profesjonalnymi pozycjonerami.

To ma byc dobra zabawa i mysle ze czas i miejsce ma tutaj najmniejsze znaczenie - ci cho zechce to sie przylacza.

Ja na swoje mozliwosci bede promowal konkurs jak wystartuje i na tyle ile bede mogl pomoge w szukaniu nagrod.

Napewno zadbam o jedno - zeby bylo o nim slychac wszedzie :)

jubi: Jedebn chce Maybacha, a drogi pajde chleba. Nie chcesz brac udzialu i "marnowac" czasu nikt Cie do tego zmuszal nie bedzie.

Jeżeli istnieje wybór terminu konkursu, to wyraziłem na ten temat swoją opinię.

Jeżeli nie masz co robić ciekawego w wakacje i nikt Cię nie lubi, to na pewno entuzjastycznie patrzysz na ten termin.

Pozycjonowanie klientów to co innego, a do konkursu nie przygotujesz się ot tak przy okazji.

jubi: dzieciaku ja mam akurat co robic i nie uczestnicze w tego typu konkursach! Co do lubienia musial bys zapytac moich znajomycch i nie wyciagac tak dalekoidacych wnioskow.

Po jaką cholerę się wypowiadasz skoro nie bierzesz w nich udziału?

Jak dla mnie EOT, bo nie chcę eskalować twoich chamskich odzywek.

e chopaki spoko.

Ja dałem pomysł - zapewne admini forum coś powiedzą więcej.

Uważam że dojdzie do kompromisu i głosowania co bedzie super fer wzgledem terminu.

Czy musimy sie spierac w tak przyjemnym watku jak konkurs. Ja choc jeden watek chcialem otworzyc ktory bedzie przyjemny.

I napisalem odrazu pomysl teraz realizacja czas pokaze :) wiec moze faktycznie bedzie po, same przygotowania.

Nie walczmy z soba przed konkursem :) bedzie fajna zabawa i tyle.

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności