Skocz do zawartości

Podwójnie w wynikach

DeWe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na tę samą frazę strona pojawia mi się w wynikach na pozycji 4 (kopia zapisana przez G o o g l e w 16 Maj 2007 18:47:39 GMT.) oraz na pozycji 114 (kopia zapisana przez G o o g l e w 18 Maj 2007 23:38:49 GMT.)

W obu przypadkach jest to strona główna serwisu, czy ktoś spotkał się z czymś takim? Czym może być to spowodowane?

Ja stawiam na Presello.pl, publikuję artykuły z linkiem w treści i zdobywam mocne linki pozycjonujące. A po 20 sierpnia już wszyscy będą mogli dodawać swoje wpisy.

tak sie czasami zdarza, maly error - a czy nie jest przypadkiem tak ze jedna jest zaindeksowana z "www" a druga bez ?

Nie, obie bez "WWW".

A odnośnie tego błędu, długo może to trwać?

Ja stawiam na Presello.pl, publikuję artykuły z linkiem w treści i zdobywam mocne linki pozycjonujące. A po 20 sierpnia już wszyscy będą mogli dodawać swoje wpisy.

Ale czy to zaraz powod do narzekania :) Ja to nawet bym sie ucieszyl jakby mi wpisy podwoilo.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Holee - ależ ja nie narzekam, pytam tylko bo nigdy nic podobnego mi się nie przydarzyło i nigdzie nie znalazłem informacji na ten temat. Co do radości, to chyba nie ma się zbytnio z czego cieszyć.

G. zaktualizowało mi zmiany na stronie, ale tylko dla "wersji 2" strony, czyli z pozycji +100. Brak jakichkolwiek zmian dla tej z TOP 5. Nawet dla zapytania "keywords site:strona.pl" brak wyników, gdzie keywords to słowa które wcześniej na stronie nie występowały a pojawiły się po aktualizacji.

Co ciekawe, w kopii strony z poz. +100 wszystko widoczne.

Może bym się i cieszył, ale nie wiem z czym mam do czynienia. Póki co czekam co będzie dalej, może nie zaliczę duplicate content :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności