Skocz do zawartości

Synonimy i strony pod precle

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zastanawiałem sie nad w miarę szybkim generowaniem unikalnej zawartości pod kolejne strony na precle.

Język Polski mamy bogaty, bardzo dużo słów ma swoje synonimy i można by było jakoś zaprząc to do budowania unikalnych stron które miały by zarówno sensowną treść jak i były unikalne.

Działanie było by proste:

1)Wchodzę na stronę ....

2)Wklejam tekst bazowy

3)Naciskam przycisk "Gieneruj"

4)Pokazuje mi sie tekst z wykorzystaniem synonimów

5)Nowy tekst automatycznie dodawany jest do kolejnego precelka

Co o Tym sadzicie ?

Pomysł nie jest nowy. Osobiście czyniłem pewne próby aby coś takiego stworzyć i okazało się, że język polski jest jednak zbyt bogaty :) poza tym różna odmiana synonimów dobija...

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

zaimportuj baze synonimow do wcw, dodaj do personalnego slownika (obydwie operacje w sumie 12 godzin, dla 15mb bazy synonimow) i generuj. szkoda pisac samemu czegos takiego. aa i jeszcze dawaj auto allocate all..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności