Skocz do zawartości

Tatry

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

Word Pressowo ale ładnie i czytelnie.

Wszystkie elementy zachowane i umiejscowione prawidłowo choć mozna spróbować dać menu po lewej stronie.

Pogoda OK - świetny pomysł - może warto pomyśleć na zobacz prognozę na dany dzień...

Wysypują się polskie znaki w komentarzach.

Ogólnie bardzo ładna i czytelna strona.

Polskie znaki w komentarzach poprawiłem. W nowych już się takowe nie pojawiają. Zmieniłem menu na JavaScript aby był dostęp do wszystkich działów bez zbędnych przeładowań. Nad treścią cały czas pracuje. Do otwarcia jeszcze trochę czasu będzie trzeba nad nią posiedzieć, żeby jak to ktoś już wyżej powiedział nie "świeciła pustkami" :)

• 3 miesiące temu...

Mogła by być trochę szersza, 700 pikseli przy obecnych monitorach to trochę wąsko i wymaga to dużej pracy oka :D

Ja bym tylko dodał jeszcze dla każdej kategorii inny obrazek w nagłówku (taki bajer)

skad pobierasz dane tutaj: https://www.etatry.net/noclegi.html?
To chyba jest główne źródło utrzymania strony :zeby:

I właśnie na tych stronach brakuje indywidualnego title i description odpowiednich dla każdej z nich.

dodałem mod_rewrite
Doszlifuj jeszcze te linki, niektore pobierane są ze spacją.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności