Skocz do zawartości

Jaki system do obsługi Hostingu

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam systemu do obsługi hostingu.

W zasadzie ma być głównie dla moich potrzeb, ale nie wykluczam, że jakiemuś znajomemu czy kilku znajomym chciałbym zrobić konto, żeby sobie coś u mnie zahostingował.

Planuję dwa, trzy serwerki obsługujące do 100 moich domen (narazie). Aktualnie dłubię ręcznie, ale ile można....

Przyglądam się i kmienie: Directadmin , Plesk , Cpanel , ale nie mogę dojść, który byłby najlepszy do moich powyższych potrzeb , niezbyt rozumiem ich polityki licencyjne.... (nie wymagam żadnych wodotrysków, nie liczy się, że ten czy tamten ładniejszy, jakieś superstatystyki też się nie liczą).

Jeszcze jeden feature potrzebny :

potrzeba, aby zwykli ludkowie odwiedzający moje serwisy mogli sobie sami tworzyć konta pocztowe.

Mario

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

napiszesz sobie api do obojetnie z ktorego tych paneli i bedziesz mogl miec system kont e-mail zakladanych przez ludzi. z reki tak sie nie da ;)

OK, najwyżej zlecę to, bo nie mam czasu robić wszystkiego.......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności