Skocz do zawartości

Nietypowy problem z domena

vanvar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od paru dni jestem wlascicielem domeny .pl. 2 dni temu skończyłem ostatnie skrypty, dziś chciałem sprawdzić czy gogiel ją łyknął. Okazało się, że łyknął - domene jakiegos pacjenta, ktora przekierowywuje na moją stronę. Jestem lekko zaskoczony, co ten zabieg ma na celu? Podniesienie potencjalnego PR tej domeny? Nie wiem czy zacząć podlinkowywać moją domenkę, żeby nie wylecieć za duplicate content, co bylo by lekkim paradoksem... Jakieś rady dla początkującego ? ;)

Pozdrawiam

pozdr.

Serwery pod Xrumera z Rosji, 100% BP :)

Jeżeli domena tylko przekierowuje Twoją stronę, to mamy do czynienia z przekierowaniem, a nie z duplicate content. Gdyby ktoś ukradł Twój tekst (w niezmienionej postaci), to byłby to klasyczny przykład duplikatu.

A więcej możesz się dowiedzieć, jeżeli sprecyzujesz nam pytanie (jaka to konkretnie domena?).

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności