Skocz do zawartości

Można się wpisywać a potem....

krucyfiks7

Rekomendowane odpowiedzi

....zobaczymy co z tego wyjdzie. Wpisy powinny być długie i sensowne. Nie muszą być strasznie wyuzdane. Ale za jakiś czas zrobię selekcję i wywalę najdenniejsze.

https://www.noweklimaty.pl

Heh, to strona, na której możecie obejrzeć materace, poduszki

A tutaj jest mój precel

Na preclu można coś sobie popisać.

....zobaczymy co z tego wyjdzie. Wpisy powinny być długie i sensowne. Nie muszą być strasznie wyuzdane. Ale za jakiś czas zrobię selekcję i wywalę najdenniejsze.

Jeśli macie jakieś sugestie, propozycje zmiany to walcie.

A tutaj jest mój precel

• 1 miesiąc temu...

Jeśli macie jakieś sugestie, propozycje zmiany to walcie.

Jak do tej pory nie jest tak źle. Trochę wpisów od kilku osób. Niektóre się powtarzają ale na razie tylko jednego posta usunąłem. Pozostałe zostają i zobaczymy jak będzie. Sam dodaję, oczywiście i jakoś to funkcjonuje.

Przy okazji dziękuję tym, którym się chciało dokonywać wpisów. Sam to robię, więc wiem, że trochę pracy w to trzeba włożyć.

Pozdrawiam!

A tutaj jest mój precel

• 3 miesiące temu...
Fajny gościu ... sam się nakręca :)

Hehe. Tak to jest już w tej branży, że z czasem ludzie sami ze sobą piszą.

No tylko trochę. Ale, jak widać otrzymałem pomoc od Was. Dziękuję. Precel sobie stoi, ludzie wpisują powoli soje różne artykuły na dowolne tematy. Sam dodałem 3, może 4 artykuły. Czasem muszę poprawić jakieś literówki u innych, czasem muszę podzielić czyjś artykuł. Generalnie pożytek jest z tego la wszystkich, czyż nie? I taki jest cel.

Tak więc wpisujcie się! Cokolwiek byle oryginalnie.

A tutaj jest mój precel

Precla moderuję codziennie więc nie trzeba długo czekać na akceptację wpisu. Do tej pory odrzuciłem wpisy, które można policzyć na palcach jednej ręki. Zdarza mi się też na przykład poprawiać błędy stylistyczne czy literówki. Tak więc jeśli ktoś wrzuci zdania nie powiązane ze sobą - bez składu i ładu - wywalę. Ale jeśli wpis jest z drobnymi literówkami - poprawiam, bo to zajmuje najmniej czasu. Mam firefoxa ze słownikiem więc jest to jeszcze prostsze.

Poza tym mam już PR2 chociaż niedawno zacząłem. Linkuję też swojego precla i nie mam w planach sprzedawać domeny czy robić z niej coś innego. Mam tą domenę wyłącznie z tego powodu, aby ktoś inny jej nie miał.

Reasumując: warto dodawać wpisy do mojego precla. dodaj artykuł

A tutaj jest mój precel

Reasumując: warto dodawać wpisy do mojego precla. dodaj artykuł

No raczej nie bardzo warto. Po archiwum widać, ze precel istnieje od maja, a zaindeksowanych podstron raptem 166. Linkuj go mocniej :cray:

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• 2 tygodnie później...

Precel www.noweklimaty.pl ma już kilkaset wpisów, PR2 (działa od maja) i codziennie go moderuję. Jeśli dziś dodasz do niego wpis - jeszcze dzisiaj lub jutro będzie widoczny.

Nie planuję zmiany przeznaczenia tej strony więc linki zawarte we wpisach będą przez cały czas stawać się coraz silniejsze. Warto.

A tutaj jest mój precel

No raczej nie bardzo warto. Po archiwum widać, ze precel istnieje od maja, a zaindeksowanych podstron raptem 166. Linkuj go mocniej :)

Jak się odsiewa kopiowane spamy to nie dużo zostaje :D

Wg. mnie stawianie niemoderowanych precli w ogóle mija się z celem, są duże lepsze sposoby pozyskiwania kopiowanego contentu i to znacznie mniej kopiowanego niż w przypadku niemoderowanego precla.

Chyba, że ktoś liczy, że spamerzy podlinkują swoje wpisy. :) buahaha

P.S.

Przepraszam za nadużycie słowa spamer

No raczej nie bardzo warto. Po archiwum widać, ze precel istnieje od maja, a zaindeksowanych podstron raptem 166. Linkuj go mocniej ;)

Jak się odsiewa kopiowane spamy to nie dużo zostaje :ok:

Wg. mnie stawianie niemoderowanych precli w ogóle mija się z celem, są duże lepsze sposoby pozyskiwania kopiowanego contentu i to znacznie mniej kopiowanego niż w przypadku niemoderowanego precla.

Chyba, że ktoś liczy, że spamerzy podlinkują swoje wpisy. :) buahaha

P.S.

Przepraszam za nadużycie słowa spamer

Dzięki. Mój precel jest moderowany, artykuły czytam, często poprawiam błędy w nich zawarte - jest to generalnie mniej pracochłonne niż pisanie mejli do autorów. Rozumiem, że każdemu może się zdarzyć literówka. Mam Mozillę ze słownikiem, więc większość błędów wyłapuje. Ze dwa razy mi się zdarzyło, że błędów było tak wiele, że sobie odpuściłem. Można przecież użyć edytora z zainstalowanym słownikiem i nie robić tylu literówek.

Coraz więcej osób dodaje swoje artykuły na moją stronę i za to chcę im podziękować.

Tak więc wpisujcie swoje teksty na www.noweklimaty.pl.

Pozdrawiam!

A tutaj jest mój precel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności