Skocz do zawartości

na ile czasu filtr?

yooo3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam - moja strona muzyczna miała takie same objawy, była na czołowej pozycji na różne frazy i musiała wpaść w googlowy filtr, pojawia sie i znika raz tu raz tam a trwa to już ze 3 m-ce. Postanowiłem wykupić nową domene i zacząć zabawę od początku na tej samej stronie www. Na razie wszystko jest ok, mam jednak zapytanie odnośnie strony z poprzednią domeną, czy należy ją usunąć z serwera, żeby znowu nie było jakiś kłopotów w postać jakiegos filtra za dublowanie strony lub czegoś podobnego, czy zostawić ja własnemu losowi. Proszę kolegów o radę Tomek Wawa Rembertów

Rozumiem, ale jak głęboka musi być ta modyfikacj aby google jej nie sfiltrowały? czy wystarczy pozmieniać informacyjne treści dotyczące zespołu czy też należy zmienić układ graficzny strony www ,bądź też zienić całą stronę www. Tomek :)

No proszę po 3 miesiącach moja strona została przywrócona do łask, wróciła na stare pozycje w googlach. Trudno by powiedzieć, że sie nie cieszę, bo na recznę w linkowanie poświeciłem bardzo dużo czasu i perspektywa linkowania nowej strony napawała mnie straszną niechęcią do wyszukiwarki GOOGLA. Pozdrawiam wszystkich Tomek Wawa

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności