Skocz do zawartości

Meta tagi

lancelot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Miałem dość dobrą pozycję w google na stronę www.wyniki24.com na frazę wyniki na żywo, niestety zmieniłem trochę meta tagi i strona poleciała bardzo w dół, proszę teraz o pomoc w ułożeniu mi meta tagów :).

Prosiłbym o takie coś

<site>xxxx</site>

<meta name="description" content="xxxx" />

<meta name="keywords" content="xxxx"/>

Będę bardzo wdzięczny, z góry dzięki :)

Hej Szukasz informacji o obstawianiu ?

Forum Bukmacherskie - Typowania.com

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam

Miałem dość dobrą pozycję w google na stronę www.wyniki24.com na frazę wyniki na żywo, niestety zmieniłem trochę meta tagi i strona poleciała bardzo w dół, proszę teraz o pomoc w ułożeniu mi meta tagów ;).

Prosiłbym o takie coś

<site>xxxx</site>

<meta name="description" content="xxxx" />

<meta name="keywords" content="xxxx"/>

Będę bardzo wdzięczny, z góry dzięki :D

-

<site>Wyniki na żywo - serwis z wynikami na żywo</site>

<meta name="description" content="a tutaj pomyśl i wpisz opis " />

<meta name="keywords" content="wyniki na żywo"/>

Teraz pomogą Ci tylko linki kolego, często tak jest, że po zmianie meta tagów strona leci w SERP'ach.

No własnie jakiś czas temu zaywazyłem że meta tagi niemają już aż tak dużego znaczenia i dla Google teraz liczą się linki na strone główną serwisu. A co do zmiany meta tagów masz racje, zmieniłem je i po indeksacji google odrazu spadłem o ładne pare oczek.

No własnie jakiś czas temu zaywazyłem że meta tagi niemają już aż tak dużego znaczenia i dla Google teraz liczą się linki na strone główną serwisu.

Tak jak oczKo napisał meta tagi to żadna nowość (oprócz title - który robi to co powienien).

I nie rozumiem o co chodzi z tym "LINKI NA STRONIE GŁÓWNEJ SERWISU"

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

@Strefa-Seo:

No to jeżeli chodzi o linki do strony głównej to też tak nie do końca dobrze, powinieneś też pamiętać na dłuższą metę o pozycjonowaniu podstron.

rankhouse-logo-top1.png

fhc: zapewne chodzi o "linki do Strony Głównej".

Polski trudny język :)

Tak dokładnie chodzi o linki do strony głównej. Sorki jeżeli napisałem nie zbyt zrozumiale. A i dzięki za rade tak zawsze jak linkowałem to tylko linki do strony głownej teraz zacznę także pozycjonować podstrony serwisu.

Nie w każdym wypadku trzeba od razu pozycjonować podstrony, chodzi tylko o ogólne wzmocnienie :)

I dodaj linka do wiki na swojej stronie, bo tekst chyba właśnie stamtąd pochodzi :)

rankhouse-logo-top1.png

Nie w każdym wypadku trzeba od razu pozycjonować podstrony, chodzi tylko o ogólne wzmocnienie :)

I dodaj linka do wiki na swojej stronie, bo tekst chyba właśnie stamtąd pochodzi :)

No teraz będę robił tak że najpierw będę zdobywał linki do strony głównej a później na podstrony serwisu mam nadzięje że to będzie dobre rozwiązanie. A co do tekstu wiki to już dodałem link :) To było małe niedopatrzenie z mojej strony ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności