Skocz do zawartości

Meta tagi

lancelot

Rekomendowane odpowiedzi

z tym linkiem do wiki to też w dużej mierze żartobliwie (chociaż należy to się im za dobrą robotę).

Staraj sie wszystko równomiernie linkować. Możesz np. przyjąć 70% na stronę główną, 30% w podstrony. :-)

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
70/20/10

Te 10% zostaw na mape strony, ładnie zbudowaną.

Zawsze to wspomaga indeksację nawet na małych stronach.

No fakt wikipedia to niezła robota postarali się :) a co do tego rozłożenia to zrobie tak jak mówicie i dzięki za rady. A co do mapy to nierobie jej sam tylko przy pomocy jakiegoś zagranicznego serwisu, taka też może byc czy lepiej ją samemu zrobić? :)

A jak portal ma 5-10 podstron to można zrobić samemu.

Robisz mapę np. mapa.php

Dajesz tam wszystkie odnośniki do postron, najlepiej linki w treści.

Poźniej mapę dodajesz w stopkę i linkujesz ją również, przyda Ci się napewno.

A no to wielkie dzięki jestem pewny że to mi się przyda to zaraz się biore za robote a co do tego że linki w treści to poprostu napisać jakiś teks i w nim wstawiać linki. Ok to ide robić i jeżeli będziesz miał chęci to ocenisz jak mi wyszła. :) No mój serwis ma akurat 5 podstron czyli samemu mogę go napisać. A strona została wczoraj zrobiona a dzisiaj patrzyłem w google to pod frazą kurs pozycjonowania jest 20 :) czyli jak na sam początek chyba dobrze.

oczKo co Ci się stało, że do szukajki nie gonisz, co? :)

Urodziny masz za niedługo?

A no mam niedługo urodzinki ;) i to 20 :) a do szukajki nie gonie bo studiuje całe forum od deski do deski bo niechce bezsensu zaczynać tematów które juz były ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności