Skocz do zawartości

[Hosting] Szukam stabilnego z panelem Direct Admin

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

i o tobie jesli chodzi o spamowanie forum i pisanie bezsensownych postow :)

jest pewna roznica pomiedzy polecaniem dobrej dzialajacej uslugi a polecaniem uslugi typu dreamhost, ktora nie dziala dobrze, a na serwerze sa loady rzedu 55

pozdrowienia.

googlerulz.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
i o Tobie jesli chodzi o spamowanie forum i pisanie bezsensownych postow :)

Chyba chodziło Ci o pisanie prawdy, ciekawe które to moje posty są bezsensowne?

Zresztą nie jedna osoba zwracała Ci uwagę, że reklamujesz proste.pl na wszelkich forach gdzie nawet nikt się o to nie prosił...

przeczytales dreamhoststatus? masz tam konto? jesli nie, to nie rozumiem o czym dyskutujemy. proste jest dobra usluga i dlatego ja polecam tam gdzie moge. podobnie jak np. neteasy czy provps z ktorego jestem zadowolony po testach. dreamhost to bardzo slaba usluga za grosze i polecanie tego to czyste fanbojstwo. czy to co pisze jest az tak niezrozumiale?

pozdrowienia.

googlerulz.

eh...nie ma to jak brak jakiejkolwiek pokory ...

zerknij proszę na https://www.dreamhoststatus.com i poczytaj sobie .....(ale pewnie Ty jesteś szczególnym ich klientem i to co tam jest nie dotyczy Ciebie)

A ty łaskawie czytaj dokładniej. Zobacz do mojej stopki. Ja piszę, że odkąd jestem to nic się nie dzieje. Nie wiem, co było rok temu itd.

Fidma uprawia rodzaj szczególnego fanbojstwa paru hostingów - progreso, kei, dreamhost - czesto bez zadnych przeslanek..trzeba sie przyzwyczaic :).

Łoł. Mam, wiem jak działają to polecam. Dziwnie piszesz.

A jakie mogą być przesłanki co do kei czy progreso? Czasami słowa są zbędne. Jakby co najmniej pisać dlaczego Aston Martin to dobry samochód :)

404.tf

Jesli chodzi o hosting, slyszalem wiele dobrych opinii o cyberdusk.pl .

Raczej nie polecam linuxpl.com - kilka razy w miesiacu serwer ma przestoje. Za to ludzie zajmujacy sie serwerem sa dostepni na gg, lub przez telefon przez caly dzien, wiec jest dobry kontakt. Dodatkowo shell gratis z kazdym kontem.

Najbardziej polecam nazwa.pl (niestety, jest bez direct admin) - jeszcze nie mialem zadnej awarii serwera w ciagu kilku miesiecy. Panel jest nieco okrojony i nie ma dostepu do funkcji cron, czy dodawania subdomen, ale to najbardziej stabilny serwer z jakiego korzystalem.

• 1 miesiąc temu...
...i nie ma dostepu do funkcji cron, czy dodawania subdomen...

Subdomeny w nazwa.pl dodaje się bez problemu - sprawdź dokładniej, jest taka opcja z pewnością.

Na plus dla nazwy mogę jeszcze wymienić panią z supportu - Malwina - co za pyszne imię ;-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

...i nie ma dostepu do funkcji cron, czy dodawania subdomen...

Subdomeny w nazwa.pl dodaje się bez problemu - sprawdź dokładniej, jest taka opcja z pewnością.

Też nie wiedziałem jak to się robi ale już wiem :)

Wchodzisz w Konfiguracja, domeny na serwerze i dodajesz subdomenę tak jak domenę, czyli jeśli masz serwer mojastronka.nazwa.pl z podpiętą powiedzmy domeną mojadresik.pl to dodajesz sobie domenę "sub1.mojadresik.pl" i podajesz katalog :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności